Als je een (dans)feestje geeft, wil je natuurlijk dat je muziek een goed geluid heeft en je wilt wellicht ook een leuke lichtshow hebben. De nieuwe JBL PartyBox 710 is nu beschikbaar en beschikt over een krachtig JBL Pro-sound, een mooie lichtshow en nieuwe functies.

Niels Brouwer

Diverse merken brengen grote boxen uit om je feestje op te leuken met een goed geluid en een mooie lichtshow. JBL heeft al jaren een goede naam op dit gebied met zijn PartyBoxen waarvan de JBL Partybox 710 de nieuwste is. Hij heeft een krachtige RMS-output die zorgt voor een goede beat waardoor je de trillingen in je hele lichaam kunt voelen. Al eerder melden we aankondiging van de JBL PartyBox 710 en JBL PartyBox 110, de PartyBox 710 is nu te koop.

JBL Partybox 710 specificaties
De JBL Partybox 710 heeft een RMS-output van 800 W. Daarnaast komt de JBL Partybox 710 met een lichtshow die 8 RGB-animaties gecombineerd met LED’s en stroboscooplichten bevat. Hierbij loopt de muziek synchroon op de beat van de muziek. Verder is de JBL-speaker spatwaterdicht en heeft het een set wielen en een handgreep, zodat het makkelijk vervoerd kunt worden. Het is bovendien ook mogelijk om een gitaar of een microfoon aan te sluiten op de JBL Partybox 710. Door de verbeterde bedieningselementen en geluidseffecten kun je ook makkelijk karaoke zingen. Tot slot is de JBL-speaker compatibel met andere JBL-Partyboxen, namelijk de JBL Partybox 310 en 110 en kun je dankzij de True Wireless Stereo deze speakers met elkaar koppelen voor een groter stereogeluid.

Prijs en beschikbaarheid
De JBL Partybox 710 is nu verkrijgbaar via jbl.nl en de grote retailers voor een adviesprijs van € 799,-.

JBL PARTYBOX 710 Lifestyle