Blue VO!CE is software waarmee je je stem kunt aanpassen en bevat veel vocale tools en effecten. Gamers, podcasters, muzikanten en contentcreators kunnen met deze stemeffecten en HD-audiosamples hun streams en content verbeteren.

Blue Microphones heeft de release aangekondigd van Blue VO!CE-software voor de usb-microfoons Yeti, Yeti Nano en Yeti X. Dit bedrijf is onderdeel van Logitech for Creators dat weer een merkuitbreiding van Logitech is. Blue VO!CE is volgens eigen zeggen software van studiokwaliteit met geavanceerde spraakmodulatie en HD-audiosamples waarmee gamers, podcasters, muzikanten en content creators hun stem kunnen aanpassen en hun creativiteit de vrije loop kunnen laten om hun streams en content te verbeteren. Deze software-update biedt een gratis upgrade voor alle bestaande gebruikers van Yeti-, Yeti Nano- en Yeti X-microfoons, waardoor gebruikers toegang krijgen tot veel vocale tools en effecten. Binnekort kun je een review verwacjhten

Gamers
Zo kunnen gamers hun stem transformeren met stemmodulatie-effecten zoals DJ Robot, Electrobeast of Ethereal, of hun gamestreams verbeteren met HD-audiosamples zoals omgevingsgeluiden van air raids in de aanloop naar een eindbaas-gevecht. Dit omvat ook een selectie van HD-audiosamples in het Mandarijn, Italiaans, Russisch en Spaans. Met G HUB kunnen gamers ook sneltoetsen toewijzen op hun Logitech G-toetsenbord, muis of headset om gemakkelijk midden in de stream HD-audiosamples te gebruiken of om te schakelen tussen rechtstreekse spraak en gemoduleerde spraakgeluiden. Bekijk hoe gamer Friskk haar stream naar een hoger niveau tilt met Blue VO!CE op Yeti.

Podcasters, streamers en contentcreators
Voor podcasters, streamers en contentcreators is het nu gemakkelijk om professionele on-stream geluidskwaliteit te behalen. Met verbeterde uitzendfilters kunnen creators kiezen uit presets, zoals Classic Radio Voice of Crisp & Modern, of de controle overnemen met de deep editing-modus om presets te ontwikkelen specifiek voor verschillende stemmen, instellingen en opnameruimtes met behulp van effecten zoals stem-EQ, ruisonderdrukking, de-esser, de-popper, compressor en limiter. Creators kunnen ook hun eigen geluidseffecten opnemen of hun eigen audiosamples importeren, voortbouwend op de verzameling stemmodulatie-effecten en HD-audiosamples die beschikbaar zijn op de geavanceerde Blue VO!CE. Zie hoe Brianna White, streamer en de stem van Aerith Gainsborough in Final Fantasy VII Remake Blue VO!CE op Yeti Nano en Yeti gebruikt.

Muzikanten
Met Blue VO!CE kunnen muzikanten zang- of instrumentgeluid maken voor hun uitvoering, of audiosamples in de volgende hit mengen. Ze kunnen ook kiezen uit verbeterde uitzendeffecten zoals ruisonderdrukking, galm en koor, of stemmodulatie gebruiken voor verdubbeling, snelle harmonieën of voor geluiden met een octaaf omhoog of omlaag. Artiesten kunnen ook instrumenten opnemen met phasing- en ringmod-effecten om nieuwe audiovibes in hun nummers te creëren. Luister naar hoe Box of Beats vocale percussie -- de kunst om alleen zijn mond te gebruiken om instrumentgeluiden zoals drums, trompetten en violen te creëren -- mixt met Blue VO!CE op Yeti X voor een live muziekstuk.

Blue VO!CE is nu gratis beschikbaar voor Yeti, Yeti Nano en Yeti X, via Logitech G HUB voor Mac en Windows. Ga naar bluemic.com/blue-voice om de software te downloaden en meer te weten te komen over Blue VO!CE.

Blue VOCE for Yeti Family