Ring heeft nieuwe functies aangekondigd voor haar apparaten. Zo krijgen bepaalde Ring Video Doorbell-modellen de mogelijkheid pakketjes te herkennen en je een speciale pakketmelding te sturen. En de Spotlight Cam Battery krijgt de mogelijkheid specifiekere meldingen in te stellen, zodat je alleen gerichte, gepersonaliseerde berichten binnen.

Ring biedt diverse slimme oplossingen aan, zoals de door ons geteste Ring Alarm. In het afgelopen jaar introduceerde Ring ‘geofence’ om je Ring-apparaten en -meldingen nog beter op je gebruik af te stemmen. Nu komen daar twee nieuwe intelligente meldingen bij: pakketmeldingen en aangepaste gebeurtenissen.

Pakketmeldingen: weet wanneer je pakketje wordt bezorgd of opgehaald
Bij de nieuwe functie ‘Pakketmelding’ krijg je bericht wanneer de camera een pakketje herkent in een door jou aangewezen zone, bijvoorbeeld op je oprit of bij de voordeur. Je krijgt ‘Pakketmelding’ in beeld, dus als je een pakketje verwacht, hoef je niet meer de bewegingsmelding te controleren om te zien of het er al is. De bezorger kan in overleg voortaan altijd je pakketje op die plek achterlaten, ook als je er niet bent – en je kunt je bestelling via de Ring-app in de gaten houden.
De pakketmelding is beschikbaar voor Ring Protect-gebruikers met een Ring Video Doorbell Pro 2 of een Ring Video Doorbell (2de generatie).

Aangepaste gebeurtenissen: meer meldingen op maat
Elk huis is anders en je zou dan ook alleen de meldingen moeten krijgen die er voor jou toe doen. Met de aangepaste gebeurtenissen kun je je Ring Spotlight Cam Battery zo instellen dat je alleen voor jou relevante bewegingsmeldingen krijgt. Dankzij de kunstmatige intelligentie van Ring-camera’s kan een open deur of poort worden gedetecteerd. Hiervoor kijkt de camera naar het verschil tussen een beeld waarop iets gesloten is ten opzichte van het ‘open’ beeld. Met dit gegeven kun je aangepaste meldingen instellen die je alleen waarschuwen wanneer je dit specifiek nodig hebt in jouw huis.
Stel: je vindt de optie voor het detecteren van een open deur of poort handig. Tijdens het instellen van je Ring Spotlight Cam Battery in de Ring-app neem je dan twee foto’s: eentje van de gesloten en eentje van de open deur of poort. Hiermee leert de camera het verschil tussen de twee – en je kunt dus instellen wanneer je hiervoor een melding krijgt. Vanaf nu je hoef je je dus niet meer af te vragen of je bij vertrek de deur wel achter je dicht hebt gedaan.
De functie voor aangepaste gebeurtenissen komt de komende maanden beschikbaar voor Ring Protect-gebruikers met een Spotlight Cam Battery.

Package Alerts