Canon brengt met de Zoemini S2 cameraprinter een alles-in-één camera uit waarmee je eenvoudig kunt fotograferen, bewerken en meteen kunt printen. Lekker handig als je onderweg bent en meteen een echte foto wilt hebben.

Canon lanceert de Canon Zoemini S2 instant cameraprinter voor onderweg fotograferen, bewerken en printen tegelijkertijd. Hij is net zo licht (188 gram) en compact als zijn voorganger, de Canon Zoemini S1, en is daarmee de instant-cameraprinter in zakformaat en tevens vakantiepartner. Je kunt nu ook kiezen uit verschillende opnamemodi, en zelfs direct filters en frames toevoegen aan je foto’s dankzij de nieuwe Effects- en Frames-knoppen op de cameraprinter.

Belangrijkste kenmerken Canon Zoemini S2
• Ondersteuning van zowel levendige als vintage kleurfilteropties, zo ook zwart-wit
• Voorzien van een portret-, outdoor- en selfiemodus, plus een ingebouwde spiegel en ringverlichting voor de beste selfies
• Automatische aanpassing van witbalans en belichting
• Ondersteuning van zowel printen zonder witrand als printen met witrand
• Naast rechthoekige prints worden ook cirkelvormige prints ondersteund – met Canon ZINK Circle Photo Paper
• Compatibel met Bluetooth 5.0 en voorzien van een micro-sd-kaartsleuf voor het opslaan van foto’s
• Beschikbaar in de kleuren petrol, parelmoerwit en roségoud

Productspecifaties
• Voedingsbron – Oplaadbaar lithium polymeer (700 mAh)
• Displaygrootte – N.v.t.
• Afmetingen (B x H x D) – 121 x 80,3 x 22,4 mm
• Gewicht – 188 gram

Creatief met de Canon Mini Print-app
De Canon Zoemini S2 is een mooie gadget voor zowel de creatieveling, content creator als de artistieke hobbyist. De cameraprinter maakt via bluetooth verbinding met de Canon Mini Print-app om de leukste creaties te maken – van collages tot het toevoegen van tekst aan je favoriete foto’s en het printen van kant-en-klare of zelfgemaakte stickers met o.a. Canon ZINK Circle Photo Paper. Dit zijn nieuwe fotovellen compatibel met de Canon Zoeminiprinterreeks, bestaande uit voorgesneden cirkels van 33mm doorsnede. Tevens kun je nu via de live-weergave in de Canon Mini Print-app eerst de compositie van je foto nog bekijken voordat je hem daadwerkelijk maakt dan wel print.

Creëer, print en plak
De creatieve toepassingen van de Canon Zoemini S2 worden vergroot door de 2-in-1-functionaliteit, waardoor je eenvoudig onderweg kunt fotograferen, bewerken en printen tegelijkertijd. Dankzij de ingebouwde spiegel en ringverlichting maak je bovendien leuke selfies, terwijl je met de nieuwe Effects- en Frames-knoppen eenvoudig filters en randen in vintage-stijl aan je foto’s kunt toevoegen. Voor de optimale foto kun je nu ook de bovenste schuifknop gebruiken om te wisselen tussen de portret-, outdoor- of selfiemodus. Vervolgens kan de foto in verschillende formaten geprint worden op vellen Zink Photo Paper, van 2 bij 3 inch (circa 5 bij 7,5 cm.) fotopapier tot nu dus ook cirkelvormig fotopapier met plakzijde om bijvoorbeeld je laptop of slaapkamerwand te personaliseren.

Compact design
Met een compact design en een gewicht van slechts 188 gram is de Canon Zoemini S2 de instant-cameraprinter in zakformaat en tevens vakantiepartner. Als je vergeet om de papierlade bij te vullen voordat je weggaat, kun je nog steeds foto’s maken en die opslaan op de micro-sd-kaart om ze later bij thuiskomst alsnog te printen. De tijdsinformatie wordt automatisch toegevoegd wanneer deze functie is gesynchroniseerd met een smartphone. Ten opzichte van het voorgaande model is ook de printwachtrij vergroot, waardoor de wachttijd tussen het maken van een foto is verkleind en de noodzaak voor regelmatig bijvullen van papier is verminderd. De accuduur gaat tot 25 foto’s mee, prima om onderweg nieuwe herinneringen vast te leggen.

Prijs, kleuren en beschikbaarheid
De Canon Zoemini S2 is vanaf oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 169,99 in de kleuren petrol, parelmoerwit en roségoud.

Info Canon Mini Print-app
• Vereist dat het mobiele apparaat via Bluetooth is verbonden met de Canon instant cameraprinter en is voorzien van de Canon Mini Print-app. Deze app is gratis verkrijgbaar in de App Store en bij Google Play
• Ondersteunde besturingssystemen: iOS 9.0 of hoger, Android 4.4 of hoger
• Ondersteunde talen: Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Arabisch, Portugees, Nederlands, Noors, Deens, Fins, Zweeds, Ests, Lets, Litouws, Grieks, Tsjechisch,
Hongaars, Pools, Slowaaks, Turks, Sloveens, Roemeens, Bulgaars, Kroatisch, Russisch, Kirgizisch, Armeens, Oekraïens, Hebreeuws.

Canon Zoemini S2 parelmoerwit prints