Skullcandy lanceert vandaag de nieuwe Voice Control-technologie Skull-iQ met stemcommando's om content af te spelen, gesprekken te beantwoorden en ook voor Spotify. De nieuwe Push Active True Wireless-oortjes zijn hiermee uitgerust.

De nieuwe Push Active True Wireless-in-ears is het eerste product waar Skullcandy de Skull-iQ technologie heeft toegepast. Het nieuwe stemgestuurde platform Skull-iQ Smart Feature Technology maakt het voor Skullcandy-gebruikers mogelijk om steeds vaker handsfree te gaan. Skull-iQ is een platform dat steeds slimmer wordt, door draadloze updates via de Skullcandy App.

Stemcommando's
De meest opvallende optie van Skull-iQ zijn de intuïtieve stemcommando's: gebruikers hoeven alleen maar 'Hey Skullcandy' te zeggen voor toegang tot de stembediening. Met deze commando is het mogelijk om content af te spelen of te pauzeren, gesprekken te beantwoorden of weigeren, Stay-Aware Mode te activeren voor optimale veiligheid en zelfs Spotify te activeren. Dankzij de samenwerking met de meest populaire streamingdienst ter wereld, is Skullcandy het eerste bedrijf dat het stem geactiveerde Spotify Tap aanbiedt. Wanneer gebruikers 'Hey Skullcandy, Spotify' zeggen, krijgen ze direct toegang tot hun favoriete muziek en podcasts. De functie kan ook geactiveerd worden door een knop op de oortjes. Met Skull-iQ is het ook heel eenvoudig om stemcommando's direct en zonder extra instellingen door te sturen naar de voice control functie van je mobiele apparaat. Vooral gebruikers met een actieve lifestyle zoals boardsporters, hardlopers en fietsers zullen zeker profiteren van Skull-iQ in combinatie met de nieuwe Push Active-oortjes.

De Push Active-oortjes hebben als eerste Skullcandy-product de Skull-iQ technologie. Deze technologie zorgt voor een beter geluid en volledig handsfree gebruik, de Stay-Aware Mode zorgt voor extra veiligheid. Push Active reageert op stemcommando's en andere opties als Share Audio, Spotify Tap en firmware-update mogelijkheden voor het toevoegen van toekomstige opties.
Met een water, zweet en stofafstotende waarde van IP55, zijn de Push Active-oortjes prima voor intense work-outs. Push Active heeft tien uur aan batterij in de oortjes en nog eens een extra 34 uur aan batterij met het oplaaddoosje. De stevige over-ear haakjes blijven de oortjes goed zitten. Daarnaast heeft Push Active een geïntegreerde Tile-technologie waardoor je in het geval van verlies gemakkelijk je oortjes kunt vinden door via de gratis Tile app je oortjes te lokaliseren.

Gemakkelijk in gebruik
Ondanks het grote aanbod aan geavanceerde opties, is de Push Active gemakkelijk in gebruik. Bij een eerste gebruik van de Push Active activeren de oortjes direct en gaan ze in pairing mode. Vanaf dat moment connect de Push Active altijd aan het laatste gebruikte mobiele apparaat. Met Push Active en de Skullcandy app verbind je makkelijk en handfree met Spotify, reguleer je volume, neem je telefoontjes aan en activeer je de stemassistent zonder je telefoon aan te raken.

Goed geluid
Bij Skullcandy zijn ze, vo9lgens Skullcandy zelf gespecialiseerd in heel goed geluid. Persoonlijke EQ's zorgen voor een geluid dat precies bij je past en dual noise-reducing microfoons zorgen voor zuiverheid tijdens het bellen. Binnekort kun je de test hiervan op onze site vinden.

Prijs en beschikbaarheid
De Push Active True Wireless™ oortjes met Skull-iQ hebben een verkoopadviesprijs van € 79,99 en zijn vanaf 28 september te reserveren via de 'notify me' functie op skullcandy.eu

Skullcandy Push Active