Als voetballiefhebber kun je de uitslagen van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede divisie, Derde divisie zaterdag en zondag en de Nacompetitie (laten) invullen in een mooi Excel-bestand dankzij Nico van der Meer. Lees hier hoe je dat doet en download het Excel-bestand.

Veel voetballiefhebbers genieten elk weekend weer van de wedstrijden op de Nederlandse voetbalvelden. Wil je als liefhebber zelf de uitslagen bijhouden van de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede divisie, Derde divisie zaterdag en zondag en de Nacompetitie, dan kan dat in Excel. Nico van der Meer heeft een mooi leesbaar overzicht gemaakt van deze voetbalcompetities.

Uitslagen (automatisch) invullen
In het Excel-bestand worden thuiswedstrijden in de kruistabel in de rijen weergegeven, terwijl de uitwedstrijden in de kolommen worden getoond. le kunt handmatig de uitslagen invullen in het speelschema of automatisch ophalen bij Voetbal.com zolang als dit mogelijk is. Ga hiervoor in het lint naar Gegevens", kies vervolgens "Alles Vernieuwen" (toetsencombinatie Ctrl + Alt + F5). De uitslagen worden dan automatisch in het tabblad 'Speelschema' en in de desbetreffende kruistabellen ingevuld. Met behulp van de knop 'Standen bijwerken' in de betreffende tabbladen worden de teams gesorteerd in de standenlijst en in de kruistabel. Er is ook geprobeerd door middel van deze standen de Nacompetitie automatisch in te vullen.
Het bestand wordt, als je dat wenst, door een macro automatisch zonder wachtwoord beveiligd, dit om vergissingen met formules te voorkomen.

Veel plezier met het programma!

 

Te downloaden zip-fileCompetitie 2021-2022.zip

Download de zip-file door op bovenstaande link te klikken.
Open daarna - in de map Downloads - de gedownloade zipfile door er op te dubbelklikken.
Start vervolgens het Excel-programma Competitie 2021-2022 door er op te dubbelklikken.

 

 

Eredivisie