Philips heeft de Shaver Series 9000 met SkinIQ-technologie gelanceerd die via AI voor een persoonlijke scheerbeurt moet zorgen. Zo stemt hij zijn prestaties af op jouw unieke huid- en haartype, wat moet leiden tot een glad resultaat en minder huidirritatie.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel slimme apparaten verkrijgbaar, de een slimmer en handiger dan de ander. Ook Philips brengt slimme apparaten uit waar je echt wat aan hebt, zoals Philips Hue. Zo past de Philips Shaver Series 9000 met SkinIQ-technologie door middel van Artificial Intelligence zich aan op ieders gezicht wat resulteert in minder huidirritatie en een glad resultaat[1], zelfs bij een baard van vijf dagen. Lees hier

Slim
Zoals gezegd past dit slimme apparaat zich aan aan je huid- en haartype. Hij voelt precies aan of je te veel of juist te weinig druk zet tijdens het scheren. Het vermogen van de shaver wordt bovendien automatisch aangepast op basis van jouw haardichtheid, die door de Power Adapt-sensor 500 keer per seconde wordt uitgelezen. Hierdoor wordt er nooit te hard aan de haartjes getrokken, waardoor de kans op huidirritatie wordt verminderd. Daarnaast detecteert de shaver, door middel van de Motion Control sensoren, iedere scheerbeweging die je maakt. In de GroomTribe-app ontvang je realtime tips & tricks om deze scheerbewegingen te optimaliseren voor een efficiëntere scheerbeurt.

Adviserend
Veel mannen hebben last van een gevoelige of geïrriteerde huid na het scheren. De ingebouwde Pressure Guard-sensor in de Philips Shaver Series 9000 helpt je om de optimale druk uit te oefenen en het scheercomfort te verbeteren. De intelligente sensoren in het scheerapparaat meten de druk die je zet tijdens het scheren en de innovatieve lichtring laat je door middel van kleursignaal meteen zien of je te veel, te weinig of exact de juiste druk uitoefent. Op die manier helpt het apparaat je de juiste hoeveelheid druk uit te oefenen voor een comfortabele en gladde scheerbeurt, zonder je huid te beschadigen. Scheren als een pro is vanaf nu echt voor iedereen weggelegd.

Verzorgend
Als je de Philips Shaver Series 9000 gebruikt in combinatie met de Philips GroomTribe-app, krijg je tijdens het scheren – realtime – persoonlijke feedback, zodat je perfect geschoren voor de dag komt. De Dual SteelPrecision zelfslijpende mesjes scheren uitzonderlijk dicht op de huid en voeren tot 150.000 snijbewegingen per minuut uit. En dat terwijl de beschermende SkinGlide-coating de wrijving op de huid met 25%[2]vermindert en zo huidirritatie minimaliseert, prettig om de dag zo te beginnen[3]!

Prijs en beschikbaarheid
Philips Shaver Series 9000 met SkinIQ-technologie is vanaf nu verkrijgbaar via Philips.nl en heeft een adviesverkoopprijs van € 279,99.

[1] In vergelijking met de Philips Series S9000
[2] Vergeleken met niet-gecoat materiaal
[3] De Philips Shaver Series 9000 is dermatologisch getest

Philips Shaver Series 9000 4a intro