Samsung introduceert de Galaxy A52s 5G. Lees hier meer informatie over de nieuwste smartphone van dit Zuid-Koreaans merk.

Over de voordelen en nadelen van een 5G-smartphone en welke ontwikkelingen we kunnen verwachten, lees je in dit artikel over 5G-smartphones. Daarin worden bovendien vier 5G-toestellen in verschillende prijsklassen getest. Natuurlijk nog niet dit nieuwste model van Samsung, de Galaxy A52s 5G smartphone.

Samsung Galaxy A52s 5G
Zoals met veel apparaten zijn er smartphones in veel verschillende prijsklassen met verschillende prestaties. De Samsung Galaxy A52s 5G beschikt over een krachtige octa-core processor en 5G-ondersteuning maakt de A52s 5G normale momenten beter. Bovendien beschikt hij over een mooi 120 Hz Infinity-O display en een quad camerasysteem. Volgens Samsung staat altijd en overal, in regen en zonneschijn, de A52s 5G met zijn IP67-certificering en grote accuvermogen voor je klaar.

Prijs, beschikbaarheid en kleuren
De verkoopadviesprijs van de Galaxy A52s 5G is € 449,- voor de 128GB-variant en de 256GB-variant kost € 509,-. Het model verschijnt eind augustus (de exacte datum is nog niet bekend aldus Samsung) in de kleuren Awesome Violet, Awesome Mint, Awesome Black en Awesome White.

Bekijk de infographic hieronder om meer te weten te komen over de Galaxy A52s 5G.

01 galaxy a52s 5g product specifications 1