Powerbanks zijn onderweg en zeker op vakantie heel handig en het is helemaal handig als je je apparaten ook nog eens draadloos kunt opladen. Dat kan met de nieuwste powerbanks van Zens die bovendien ook nog eens beschikken over MagSafe-ondersteuning.

Met powerbanks laad je apparaten gemakkelijk onderweg op of als een stopcontact even ontbreekt. Zens is een Nederlandse aanbieder van innovatieve oplaadtechnologieën en introduceert een nieuwe serie powerbanks om iedereen gemakkelijk toegang te geven tot stroom en draadloos opladen. De vier nieuwe powerbanks van Zens beschikken tevens over MagSafe-ondersteuning. Door de geïntegreerde magnetische kracht van de powerbank, houdt de powerbank MagSafe compatibele apparaten tijdens het opladen op zijn plek. Ook beschikken bijna alle powerbanks over een standaard die tijdens het laden gebruikt kan worden. Zo kun je de powerbank, zowel horizontaal als verticaal, in de gewenste positie zetten, handig voor het kijken van een film of serie on-the-go.

Zens powerbanks
De ZEPP01M powerbank is het instapmodel van deze reeks en biedt een betaalbare en kwalitatieve draadloze oplaadtechnologie. De ZEPP02M powerbank onderscheidt zich van de andere powerbanks, doordat de powerbank draadloos kan worden opgeladen middels een oplader met Qi-ondersteuning. Ook is het mogelijk om deze powerbank, net zoals de andere drie powerbanks, via de bijgeleverde usb-c-kabel op te laden.
De ZEPP03M powerbank biedt de unieke mogelijkheid om aan beide kanten van de powerbank apparaten op te laden. Zo kun je bijvoorbeeld je iPhone en je Airpods tegelijkertijd voorzien van stroom.
Voor de grootverbruiker is de ZEPP04M powerbank een uitkomst, omdat deze powerbank beschikt over een batterijcapaciteit van 10.000 mAh. Zens biedt drie jaar garantie op alle powerbanks.

Prijs, specificaties en beschikbaarheid
Deze powerbanks zijn nu al verkrijgbaar, hieronder vind je de prijzen en specificaties.

Powerbanks Zens prijs specs