Op zoek naar een mooi cadeau voor Vaderdag? Lees hier in het kort waarom wij de Sonos Roam, Bose Frames Soprano, JBL Xtreme 3, Samsung Galaxy SmartTag+ en de analoge uitsmijter Philips OneBlade aanbevelen.

Vaderdag is voor vaders bij uitstek de dag om je te (laten) verwennen. Nog geen inspiratie qua cadeaus? Wellicht helpen deze tips voor Vaderdag je verder. 

Sonos Roam

Sonos Roam
Sonos is een populair audiomerk, onder andere vanwege de geluidskwaliteit, mogelijkheden en design van Sonos-apparaten. Dat geldt ook grotendeels voor de Sonos Roam, een compacte waterdichte speaker voor binnen en buiten, want met wifi, bluetooth en een accu. Het is zeker geen goedkope speaker en qua bas kan het beter, maar wel met draadloos laden, AirPlay 2, automatische Trueplay en een goed geluid.
Sonos Roam
€ 179,-
4 en half sterren

Bose Frames Soprano 1

Bose Frames Soprano
Hij is ontworpen om op een gewone zonnebril te lijken, maar is veel meer dan dat. Dankzij ingebouwde luidsprekers kun je namelijk genieten van verbluffend goed geluid zoals we dat kennen van Bose. In plaats van dat je oren worden afgesloten door in- of over-ears, krijg je je omgevingsgeluiden wel goed mee zonder dat dat stoort als je bijvoorbeeld op de fiets zit. En je omgeving heeft juist niets in de gaten dat je muziek luistert. Beschikt verder over een microfoon, ook een vakantie-aanrader die je niet wilt missen. Hopen dat ie mooi in de aanbieding is, want de prijs is een halve punt aftrek.
Bose Frames Soprano
€ 279,95
4 en half sterren

JBL Xtreme 3

JBL Xtreme 3
Ben je op zoek naar een speaker met alleen bluetooth en in dezelfde prijsklasse als de Sonos Roam en een vet (bas)geluid, dan raden we je de JBL Xtreme 3 aan. Net als voorgaande Xtreme-speakers levert deze een geweldig (stereo)geluid af en heeft een mooie accuduur van 15 uur. Bovendien kan de ingebouwde powerbank je mobiele apparaten opladen, lekker handig.
JBL Xtreme 3
€ 182,-
4 en half sterren

GalaxySmartTag Productimage high res
Samsung Galaxy SmartTag+
Handige tracker die je aan je rugzak, laptoptas of sleutels vastmaakt, zodat je deze makkelijk terugvindt met je Samsung Galaxy-apparaat. Lekker compact met zijn afmetingen van 4 bij 4 cm, werkt wel alleen met Samsung Galaxy-apparaten. Het bluetooth-bereik is maximaal 120 meter, buiten dit bereik kun je evt. via andere Samsung-telefoons de tracker vinden, wat in de praktijk ook goed lukte in een parkeergarage.
Samsung SmartTag+
€ 39,99, 2-pack € 64,99
4 sterren

QP2620 20 IMS nl NL

Philips OneBlade QP2620/20
Okay, het is geen digitaal product, maar wel erg handig voor vaders: de Philips OneBlade. Hij ligt lekker in de hand en scheren gaat soepel en heel belangrijk: geen irritatie van de huid. Trimmen van de baard gaat ook prima, oftewel we raden deze ook aan.
Philips OneBlade QP2620/20
€ 49,99
4 sterren