Je hebt opladers die gewoon opladen en opladers die snel opladen en dat wil je maar al te graag als je het nodig hebt. Anker introduceert vier opladers in compacte formaten voor diverse apparaten, die tot wel 3 keer sneller opladen dan standaard laders.

Anker brengt nieuwe opladers uit voor mobiele apparaten, zowel voor iPhone als Samsung en voor laptop en/of tablet. Door het compacte formaat zijn de chargers makkelijk mee te nemen en ideaal voor onderweg of op vakantie.

PowerPort III Nano 20W - ontworpen voor iPhone
De PowerPort III Nano 20W is speciaal ontworpen om de iPhone 12 en nieuwere modellen zo snel mogelijk op te laden. De iPhone is tot wel 3x sneller opgeladen dan met een originele 5W-oplader, dus lang wachten is niet meer nodig. Daarnaast is de lader erg compact (Nano), handig voor onderweg, en biedt de lader een vermogen van 20 watt. Ook geschikt voor smartwatches.

Powerport III Nano 20W

PowerPort III 25W - ontworpen voor Samsung
De PowerPort III 25W is speciaal ontworpen om het nieuwste Samsung smartphone zo snel mogelijk op te laden. De Samsung smartphone is met de PowerPort III 25W tot wel 3x sneller opgeladen dan met een originele oplader. Met 25watt vermogen kun je de charger ook gebruiken voor je laptop of tablet.

PowerPort III 25W

PowerPort Atom III (Two Ports) EU
Laad je smartphone, tablet, laptop of MacBook razendsnel en veilig op met deze Anker PowerPort Atom III. De Anker PowerPort Atom III heeft een totaal vermogen van 60 watt. Dankzij de 15W PowerIQ 2.0 USB aansluiting en de 45W PowerIQ 3.0 usb-c-aansluiting kun je je apparaat binnen no-time opladen. De brede compatibiliteit van de Anker PowerPort Atom III maakt dit een mooie oplossing voor het opladen van je smartphone, tablet, laptop of MacBook op zeer hoge snelheid.

PowerPort Atom III

Powerport Atom III Slim (Four Ports) 65 W
Nog meer apparaten tegelijk opladen? Vanaf nu laad je al je apparaten in een keer op met de PowerPort Atom III Slim. Deze charger heeft maar liefst 4 poorten. De PowerIQ 3.0 usb-c-poort geeft je het maximale vermogen van 45 watt voor je laptop, terwijl de drie extra usb-poorten met een totaal vermogen van 20 watt je mobiele apparaten voorzien. Door het gebruik van galliumnitride (GaN) heeft de charger een lichtgewicht design en kan de charger makkelijker warmte afvoeren.

Powerport Atom III Slim

Prijs en beschikbaarheid
Alle opladers zijn verkrijgbaar bij Coolblue, Bol.com en BelSimpel. De PowerPort III Nano 20W kost € 19,99 en is nu al verkrijgbaar, de PowerPort III 25W is vanaf juli verkrijgbaar voor € 19,99, de PowerPort Atom III (Two Ports) is nu verkrijgbaar voor € 44,99 terwijl de Powerport Atom III Slim (Four Ports) een adviesprijs heeft van vanaf € 49,99.