Sinds 20 april is de gratis streamingdienst Samsung TV Plus hier beschikbaar. Hiermee heb je als kijker direct toegang tot o.a. nieuws, sport en entertainment. Het vereist geen downloads, inschrijving, credit card, abonnement of extra apparaten. Lees hier of TV Plus ook op jouw Samsung-tv beschikbaar is.

Samsung lanceerde op 20 april de streamingsdienst Samsung TV Plus in Nederland en België. De service geeft gratis toegang tot een breed aanbod van live on-demand content. Het is een aanvulling op de streamingapps waar gebruikers van een Samsung Smart TV nu al gebruik van kunnen maken.

Samsung TV Plus
Met Samsung TV Plus heb je direct toegang tot nieuws, sport, entertainment en nog veel meer. Nadat het in 2015 werd gelanceerd is het wereldwijd een van de snelst groeiende streamingservices. Wereldwijd is Samsung TV Plus goed voor een totaal aanbod van meer dan 1.000 kanalen.
In Nederland wordt er direct gebruikgemaakt van de laatste verbeteringen van de Samsung TV Plus-app. Zo heb je via een sneltoets op de afstandsbediening toegang tot de nieuwste Smart TV-functies.
Samsung TV Plus krijgt regelmatig updates voor de best mogelijke gebruikerservaring, aldus Samsung. Verder doe je je voordeel met verbeteringen die gemaakt zijn aan de Player User Interface van de app, zoals een extra intuïtieve bediening.

Beschikbaarheid
In Nederland is Samsung TV Plus vanaf 20 april beschikbaar op alle Samsung Smart TV’s die zijn verschenen na 2017. Je hebt direct toegang tot 20 kanalen, bestaande uit 6 lokale kanalen en 14 wereldwijde kanalen, zoals Rakuten, Euronews Live, Filmstream en EDGEsport.
Tegelijkertijd met de lancering in ons land komt de service in acht andere Europese landen beschikbaar: Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, België, Luxemburg, Ierland en Portugal. Na de recente uitrol in Australië, Brazilië, Mexico en India is Samsung TV Plus nu wereldwijd in 23 landen beschikbaar.

NL HomepageLifestyleimage