Samsung heeft 12 nieuwe hoge-resolutie monitoren aangekondigd met mooie beeldkwaliteit en meer gemak in een geavanceerd ergonomisch ontwerp, bedoeld voor elke werkruimte of thuisopstelling.

Samsungs nieuwe lijn monitoren bestaat uit 12 verschillende hoge-resolutie modellen in drie series: de S8, S7 en S6. Alle modellen beschikken over meer dan 1 miljard kleuren voor een levendig beeld, dat verder verbeterd wordt met HDR 10-technologie. De displays zorgen voor levendige en heldere kleuren met een kijkhoek van 178 graden voor een optimale kijkervaring.

S8 vlaggenschip
De S8 is het vlaggenschip en bezit veel belangrijke functies voor zowel bedrijven als creatieve professionals. Dit model biedt Ultra-High Definition (UHD)-resolutie en is verkrijgbaar in 27- en 32inch. Naast UHD-ondersteuning en meer dan 1 miljard kleuren, beschikt de S8 over een 99% sRGB-kleurengamma voor nog levendigere content.
De S8 zorgt voor een razendsnelle gegevensoverdracht van 10 Gbps via zijn usb-c-poort, terwijl de S80UA specifiek tot 90 W opladen biedt. De S8 heeft verschillende connectiviteitsfuncties, waaronder USB 3.0 en een usb-hub. Het platte randloze ontwerp maximaliseert het comfort en minimaliseert afleiding. Je kunt een bijna naadloze opstelling met twee monitoren maken. Door de compatibiliteit met Video Electronics Standards Association (VESA)-montage en de in hoogte verstelbare standaard (HAS) kun je de monitor alle kanten op draaien en kantelen. De slanke metalen standaard en smalle diepte neemt bovendien minder ruimte in beslag, voor een nettere werkopstelling.

S7 & S6 voor elke opstelling
Net als de S8 beschikt de S7-serie over UHD-resolutie in 27- en 32inch met een ultradunne standaard, 178 graden brede kijkhoek en een levendig kleurengamma. Dankzij het vrijwel randloze ontwerp met handige kantelfunctie blijf je gefocust op je werk.
De S6-serie is verkrijgbaar in 24, 27, 32 en 34 inch en ondersteunt niet alleen QHD-resolutie (2.560 x 1.440 pixels), maar ook PBP-(Picture By Picture) en PIP (Picture In Picture)-functies, waardoor je gemakkelijk kunt multitasken. De S60UA-monitoren beschikken over Daisy Chain-technologie voor een uitgebreide weergave van meerdere schermen. De LAN-kabel (RJ45-compatibiliteit) vormt de monitor om tot een Docking Station Hub. Dankzij de ingebouwde Wake On Lan-functionaliteit (WOL) kan de aangesloten computer op afstand vanaf een ander apparaat worden ingeschakeld.
De S65UA 34inch monitor met Ultra-Wide Quad High-Definition (UWQHD) heeft een kromming van 1000R, wat de productiviteit verhoogt met een beeldverhouding van 21: 9 voor optimaal multitasken. De S6-serie heeft aanpasbare draai-, kantel- en rotatiefuncties voor de perfecte kijkhoek.

TUV Intelligent Eye Care
Alle monitoren zijn, als eerste in de branche, Intelligent Eye Care-gecertificeerd door TUV Rheinland. De Adaptive Picture eye care-technologie past de helderheid en kleurtemperatuur automatisch aan de kameromstandigheden aan. Dit zorgt voor de meest comfortabele kijkervaring in elke omgeving en vermindert vermoeidheid van de ogen, zelfs na langdurig gebruik. De monitoren hebben daarnaast een speciale eye-saver-modus die de hoeveelheid blauw licht vermindert en Flicker Free, waardoor je ogen worden beschermd tegen flikkeringen op het scherm.

Prijs en beschikbaarheid
De monitoren zijn in Nederland verkrijgbaar vanaf mei 2021. De verkoopadviesprijs van de S6-serie start vanaf € 299,-, voor de S7-serie is dit € 379,- en de S8-serie is verkrijgbaar vanaf € 449,-. Bekijk hieronder de productspecificaties voor meer informatie over elk model. Klik voor meer informatie hier.

PhotoSamsungLaunchesNewHigh Resolution2021MonitorLineup6