Als je je AV-apparaten in een kast hebt staan, wil je het liefst de deuren dicht houden om alles netjes te houden. Met de EW1580 IR Extender Kit verleng je het IR-signaal en kun je alle AV-apparaten bedienen door één IR-ontvanger te gebruiken. De EW1580 wordt geleverd met 12 IR-zenders voor het bedienen van 12 AV-apparaten.

Wil je jouw A/V-apparaten bedienen die netjes achter gesloten deuren in een kast staan? Eigenlijk wil je de deuren niet openmaken, maar het IR-signaal gaat er helaas niet doorheen. De EW1580 IR Extender Kit heeft 12 IR-emitters, zodat je maar liefst 12 A/V-apparaten kunt bedienen. De IR-ontvanger plaats je eenvoudig naast de tv, heeft een bereik van 10 meter en met de apparaat-specifieke afstandsbediening kun je op de IR-ontvanger richten om jouw decoder, mediaspeler, DVD-speler of ander apparaat te bedienen.

Bedien 12 A/V-apparaten in een gesloten kast
Plaats de IR-kant van de zender voor het IR-oog van het A/V-apparaat. Sluit deze aan op de extender en sluit de IR-ontvanger ook aan op de extender. Leg het oog van de IR-ontvanger naast de tv of een andere plek (max. 10 meter) waar je makkelijk met een afstandsbediening op kunt richten. Nu bedien je eenvoudig je A/V-apparaten wanneer deze in een gesloten kast staan. De gevoelige IR-sensor voorkomt input-vertraging.

Stroom via de meegeleverde stroomadapter of via usb
Voorzie de EW1580 IR Extender Kit van stroom met de meegeleverde 12V-stroomadapter. Verder is het mogelijk om de extender te voeden via 5V USB, de usb-stroomkabel wordt niet meegeleverd. De extender heeft een geïntegreerde montagebeugel.

Prijs en beschikbaarheid
De adviesprijs van de EW1580 is € 37,50 en is hier online te koop.

ew1580 overzicht