KEF introduceert de Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones, nieuwe draadloze earphones die beschikken over noise cancelling, de KEF-audiokwaliteit en ze zijn ontworpen door Ross Lovegrove.

Dit jaar is KEF 60 jaar actief op het gebied van audiotechnologie. Nu komt KEF met de Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones die muziekliefhebbers de mogelijkheid moet bieden om elke noot, elk woord en elk detail te horen, of je nou onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon op de bank zit. Het splash-proof design zorgt dat de earphones alle weersomstandigheden aankunnen. Met een batterijduur van liefst 24 uur (9 uur bij volledig opladen; plus 15 uur met de charging case) kun je de hele dag genieten van de kwaliteit van KEF. De sculpturale behuizingen van de Mu3’s bevatten een 8,2mm dynamische driver met volledig bereik, afgesteld door het technische team van KEF om een bijzonder dynamisch en goed gebalanceerd geluid te leveren met rijke middentonen, gedetailleerde bassen en heldere hoge tonen.

Kenmerken in het kort:

- Active Noise Cancellation, afgestemd om extern geluid te elimineren met behoud van nuance en detail

- 8.2mm full-range dynamic driver ontworpen om zelfs de kleinste details van jouw favoriete muziek naar voren te laten komen

- Bluetooth 5.0 voor stabiliteit op zowel iOS- als Android-apparaten

- Ergonomisch design voor comfort

- IPX5 splash-proof design voor alle weersomstandigheden

- Tot 24 uur gebruik (9 uur bij volledig opladen; plus 15 uur met de charging case)

- Snel opladen, 5 minuten voor 1 uur gebruik

- 4 sets zachte siliconen ear tips voor optimaal comfort en pasvorm (groot, medium, klein, kort)

Noise cancelling
De goede audioprestaties van de Mu3 earphones komen voort uit de speciaal afgestemde actieve noise cancelling techniek. Het stelt de Mu3 in staat om externe ruis te elimineren zonder de details die de muziek tot leven brengen te beïnvloeden. De Mu3 levert het onvergelijkbare kenmerkende geluid van KEF.
De Mu3’s beschikken ook over de ‘Ambient Mode’, waarbij met één druk op de knop actieve noise cancelling wordt uitgeschakeld en je meekrijgt wat er om je heen
gebeurd. Perfect voor gebruik in het verkeer.

Compact en ergonomisch ontwerp
Het ergonomische ontwerp van de nieuwe Mu3 zorgt ervoor dat de earphones op hun plek blijven en geven de luisteraar de comfortabele audio-ervaring. De earphones worden geleverd met siliconen eartips in vier verschillende maten, om zo de meest op maat gemaakte pasvorm voor jouw oren te bieden. Ze bieden tevens de perfecte afdichting voor geluidsisolatie en worden stevig op hun plaats gehouden.

Design door Ross Lovegrove
Om ervoor te zorgen dat de Mu3’s er net zo goed uitzien als ze klinken, heeft KEF wederom samengewerkt met Ross Lovegrove die ook het ontwerp van de MUON-luidspreker en de MUO Bluetooth-speaker achter z'n naam heeft staan. Bekend om zijn innovatieve aanpak en vloeiende, sculpturale vormen, geeft Lovegrove weer een nieuwe dimensie aan geluid. De Mu3 earphones zijn misschien klein, maar de sculpturale look biedt verfijning binnen de compacte afmetingen.

Draadloos en transmissie
De Mu3 heeft dankzij de stabiele Bluetooth 5.0-connectie geen enkele vertraging. De audioperformance wordt verder verbeterd door gelijktijdige transmissie, waarbij beide earphones tegelijkertijd een signaal ontvangen in plaats van de meer gebruikelijke benadering waarbij audio naar de ene earphone wordt gestuurd en doorgestuurd naar de andere, waardoor het risico van vertraging bestaat. Mu3’s leveren naadloze performance, zijn eenvoudig aan te sluiten en stabiel op zowel iOS- als Android- apparaten.

Prijs en beschikbaarheid
De Mu3 Noise Cancelling True Wireless earphones van KEF zijn ze eerste maand exclusief verkrijgbaar via kef.com voor € 230,-.

Mu3 Silver Grey Pair front