Apple lijkt steeds vaker naar hun klanten te luisteren. Zo is de laatste serie Apple iPhone 12 uitgerust met 5G en dat belooft veel snelheid.

Het jaar 2020 was in veel opzichten een teleurstelling. Door de pandemie zijn er veel problemen met de levering van nieuwe computeronderdelen: zo zijn CPU’s en videokaarten slecht verkrijgbaar. Gelukkig heeft Apple een goede voorraad van de nieuwe iPhone 12-serie. Bovendien is deze laatste iPhone 12-serie uitgerust met 5G. Dat belooft een hoop snelheid.

Voor de echte Apple iPhone-liefhebber is er geen twijfel over mogelijk. Je kiest niet voor de Samsung Galaxy S21, je kiest voor een Apple iPhone 12. Naast een betrouwbaar toestel is er ook voor meerdere jaren software-ondersteuning. Een gemiddelde Apple iPhone heeft een levensduur van 4 tot 5 jaar, voor alle andere merken ligt de levensduur maar op 2 tot 3 jaar. En 3 jaar is slechts in enkele gevallen. In de nieuwe serie van Apple iPhone’s, de Apple iPhone 12, zijn er 4 modellen uitgebracht. Het maakt dus bijna niet uit wat voor soort telefoon bij je wensen past, er is bijna zeker een Apple iPhone die bij je wensen past.
De 4 modellen lopen op als volgt; Apple iPhone 12 mini, Apple iPhone 12, Apple iPhone 12 Pro en de Apple iPhone 12 Pro Max.

5G
Hierbij was de Apple iPhone 12 mini een grote verrassing. Al langer was er vraag naar een kleinere Apple iPhone die wel kon mee komen met de huidige serie en voorzien was van de nieuwste technologie. Niet zoals Apple had gedaan met de SE-serie.
En Apple heeft dus geluisterd naar haar klanten. De verrassing bleef daar niet bij. Op alle iPhone-12 modellen is ook ondersteuning voor 5G te vinden en dat is bijzonder. Apple maakt namelijk vaak gebruik van de selling up-methode. Als je meer opties of features wil, dan moet je een model hoger kopen. Nu heeft Apple ervoor gekozen om de Apple iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max te voorzien van 5G. Dit is direct een teken dat 5G de volgende stap is in technologie.

iPhone 12 kiezen
Hoe maak je dan een goede keuze uit 4 verschillende nieuwe Apple iPhones? Het antwoord op die vraag is vrij eenvoudig. Wil je het beste wat een Apple iPhone te bieden heeft? Een groot scherm en het neusje van de zalm als het gaat om features? Dan kies je voor de Apple iPhone 12 Pro Max. Heb je iets kleinere handen of wil je niet een scherm van bijna 7 inch, dan is de Apple iPhone 12 Pro een goede keuze.
Wil je niet 3 camera’s en alle snufjes op je Apple iPhone, maar gewoon een goede Apple iPhone die wel voorzien is van de laatste technologie, dan is de Apple iPhone 12 waarschijnlijk de beste keuze voor jou. En wil je dit laatste maar in een handzaam formaat die niet direct inbreuk maakt op je leven, juist omdat je wat vaker je telefoon wil weg leggen, kies dan voor de Apple iPhone 12 mini.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met www.iphone.nl

 iphone 12 de prijs en specificaties