Op vrijdag 27 november is het Black Friday en heel veel producten kun je dan (en vaak al eerder) tegen fikse kortingen kopen. Lees hier welke kortingen je krijgt op de Sonos Beam, Sonos Sub, Sonos Move, Sonos One en Sonos One XL.

Op de laatste vrijdag van de maand november is het Black Friday, oorspronkelijk een dag vol aanbiedingen in aanloop naar de feestdagen. Inmiddels is dit uitgegroeid naar bijna een hele week, die eindigt op Cyber Monday. De komende dagen worden op deze site een aantal aanbiedingen getoond van fabrikanten die wellicht interessant voor jou zijn. We trappen af met Sonos, waarvan je hieronder hun aanbiedingen ziet die gelden van 26 november tot en met 30 november en beschikbaar zijn op sonos.com en bij geselecteerde verkooppartners.

Sonos aanbiedingen
• 100 euro korting op Sonos Beam (aanbieding 349 euro) en Sonos Sub (aanbieding 699 euro): upgrade je woonkamer tot een thuisbioscoop
• 100 euro korting op Sonos Move (aanbieding 299 euro): duurzame draagbare speaker om in en om het huis van je favoriete muziek te genieten
• 50 euro korting op Sonos One (aanbieding 179 euro) en Sonos One SL (aanbieding 149 euro): mooi geluid in elke kamer of een surround sound-upgrade voor de home-cinema producten.