Op Amazon Prime Video kun je elke maand vele (nieuwe) films en series zien. Lees hier wat je deze maand kunt verwachten, waaronder Greenland, The Pack, de eerste 4 seizoenen van Wallander en 7 seizoenen van Mad Men.

Amazon Prime Video is net als Netflix een streamingdienst en kost € 2,99 per maand. Ook hier zie je veel tv-series en films, hieronder zie je welke series en films onder andere toont.

Greenland (13 november)
Wanneer een naderende wereldwijde catastrofe de mensheid dreigt te vernietigen, heeft John Garrity (Gerard Butler) slechts vier dagen de tijd om zijn gezin in veiligheid te brengen. Terwijl de klok genadeloos tikt en de maatschappij wanhopig vervalt in chaos, moet hij alles uit de kast halen om zijn familie van New York naar een geheime militaire bunker in Groenland te brengen.
Regisseur Ric Roman Waugh (Angel Has Fallen) en producent Basil Iwanyk (John Wick) werken samen met Gerard Butler in deze rampenfilm.

 the pack

The Pack (20 november)
The Pack, een nieuwe wereldwijde unscripted serie die de speciale band tussen honden en hun baasjes viert. Gehost door Olympisch gouden medaillewinnaar Lindsey Vonn en haar co-host hond Lucy. De serie bevat twaalf teams van honden en hun baasjes op een mooi avontuur dat zich afspeelt op meerdere continenten. De serie The Pack, die eerder dit jaar werd gefilmd, zal later in 2020, in meer dan 240 landen en gebieden in première gaan op Amazon Prime Video.
Er kan een grote geldprijs gewonnen worden door het winnende duo ($500.000) en een geldbedrag voor een donatie voor een liefdadigheidsorganisatie naar keuze ($250.000). Daarnaast heeft The Pack tijdens het filmen $250.000 gedoneerd aan meerdere liefdadigheidsorganisaties en dieren-reddingsorganisaties in diverse landen. Om de geldprijs voor zichzelf en de liefdadigheidsorganisatie te winnen, zullen de teams de kracht van hun onderlinge band moeten bewijzen. Op iedere locatie zullen de mensen- en hondenduo's leuke en spannende uitdagingen aangaan, ontworpen en samengesteld door een team van geaccrediteerde dierenartsen en gecertificeerde hondenexperts, die de groep ook begeleiden op hun spannende reis.

Overige releases
Wallander BBC S1-S4 1 november
Last Christmas 1 november
Mad Men S1-S7 1 november
Jojo Rabbit 7 november
Ici C'Est Paris, 50 Years of Passion 10 november
Invisible Man 15 november
The Lighthouse 15 november
Motherland: Fort Salem 20 november
Friendsgiving 25 november
Uncle Frank 25 november