De Harman Kardon Citation Amp is een compacte audiostreamer om al je Citation-speakers te verbinden tot een multi-kanaal draadloos surround-geluidssysteem in HD. Deze upgrade van jouw home-entertainmentsysteem is voorzien van Digital Loop Amplifier-technologie en geeft een vermogen van 125 watt per kanaal.

Met de Harman Kardon Citation Amp kun je draadloos naar al je Citation producten in HD streamen. Zo kun je al je boekenplankluidsprekers, vloerstaanders, ingebouwde muur- en plafondluidsprekers en producten uit de Harman Kardon Citation-serie verbinden met de Citation Amp om een multi-kanaal draadloos surround-geluidssysteem te creëren. Hij biedt een prima geluidskwaliteit en functionaliteit met 125 watt Klasse D-versterker per kanaal, een brede selectie van aansluitingen waaronder hdmi-ARC en toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten via Chromecast built-in en AirPlay.
De onopvallende en mooi vormgegeven Citation Amp kan met zijn compacte ontwerp overal geïnstalleerd worden en ook verbonden worden met populaire smart-homesystemen van zowel Control4 als Creston. De Citation Amp is voorzien van Digital Loop Amplifier technologie en geeft een vermogen van 125 watt per kanaal. Door het corrigeren van natuurlijke foutjes en vervormingen die zich voordoen bij digitale versterking, herstelt deze innovatieve technologie de audiokwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid
De Harman Kardon Citation Amp is vanaf oktober verkrijgbaar op harmankardon.nl en geselecteerde retailers voor € 599,-.

swiper 1