De nieuwe VPN-provider VPN Nederland is beschikbaar voor Android, iOS, Windows en Mac. Met deze 100% Nederlandse VPN-provider kun je o.a. veilig verbinding maken met (openbare) wifinetwerken, anoniem gebruikmaken van BitTorrent of Usenet, en zonder land-gebonden restricties online content bekijken.

Veel internetgebruikers beschermen zich tegen online gevaren en dan is het gebruiken van een VPN (Virtual Private Network) een prima keuze. Bij veel VPN's ben je als gebruiker volledig versleuteld online en is je ip-adres niet te achterhalen. Hierdoor kunnen er geen data (inloggegevens, wachtwoorden etc.) onderschept worden. Bovendien kunnen gebruikers bijvoorbeeld ook veilig verbinding maken met (openbare) wifinetwerken, anoniem gebruikmaken van BitTorrent of Usenet, en zonder land-gebonden restricties online content bekijken.

VPN Nederland
VPN Nederland is de nieuwste VPN-provider en gebaseerd op OpenVPN en IKEv2, maar met een focus op het WireGuard-protocol. Door het gebruik van WireGuard is VPN Nederland volgens eigen zeggen met stip de snelste Nederlandse VPN-provider. Via het geïntegreerde SmartDNS kan ook optimaal gebruikgemaakt worden van de mogelijkheid om (bijvoorbeeld), via een snelle Nederlandse server, buitenlandse streamingdiensten te bekijken. VPN Nederland is beschikbaar voor Android, iOS, Windows en Mac.

Geen logfiles
VPN Nederland verklaart geen logs bij te houden in hun privacyverklaring; die passage zie je in de afbeelding hieronder. VPN Nederland werkt ook een oplossing om dit aan te kunnen tonen, zonder aan de veiligheid in te boeten. Dit komt hopelijk einde jaar online.

Screenshot 2020 10 22 at 14.23.59

Snel, eenvoudig, veilig en 100% Nederlands
“Online privacy en anonimiteit moet gemeengoed worden, in plaats van een product voor de ervaren internetgebruiker.”, aldus VPN Nederland’s oprichter Anton Koster. “Onderzoek heeft uitgewezen dat Nederlanders meer vertrouwen hebben in een VPN van Nederlandse bodem, en VPN Nederland hoopt bij te kunnen dragen aan een veiliger gevoel online. Door een eenvoudig te gebruiken, transparant en Nederlands product aan te bieden, willen we het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken zijn of haar online privacy te beschermen, met alle voordelen van dien. We hebben gekozen om ons te focussen op WireGuard, aangezien dit op dit moment verreweg het snelste VPN-protocol is. Onze apps maken hier optimaal gebruik van.”

Windows VPN Nederland 2000x1253