Via het online tech-verhuurbedrijf Grover kun je als consument beschikken over de nieuwste techproducten zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen, met huurtermijnen van één, drie, zes of twaalf maanden.

Online tech-verhuurbedrijf Grover verhuurt een scala aan gadgets, variërend van smartphones, laptops en fitness-trackers tot VR-brillen, home-entertainment en nog veel meer. Er zijn ruim duizend gadgets te huur: zo omvat het aanbod van Grover onder andere verschillende Apple Macbooks, GoPro's, HTC VR-headsets en de nieuwste Microsoft Xbox Series X/S. Grover werkt met huurtermijnen van één, drie, zes of twaalf maanden, zodat je makkelijk een product huurt net zolang jij het daadwerkelijk nodig hebt. Door deel te nemen aan deze deeleconomie vermindert zowel jij als Grover elektronisch afval: de apparaten van het bedrijf worden gemiddeld vier à vijf keer gecirculeerd.

Hoe het werkt
Ga naar https://www.grover.com/nl-nl, maak een account aan en kies een product.  Door te huren via Grover ‘krijg’ je een techproduct zolang je het nodig hebt, met abonnementsvormen van één, drie, zes of twaalf maanden. Hoe langer je het product huurt, hoe lager de maandelijkse huurprijs. Het huurmodel van Grover is gebaseerd op maandelijkse betalingen. Je product wordt verstuurd nadat je de eerste betaling hebt voldaan. Bovendien vraagt Grover niet om een aanbetaling en zijn er geen kleine lettertjes. De huurperiode start zodra je het product hebt ontvangen. Aan het eind van de minimale huurperiode kan je het apparaat langer blijven huren, het gratis terugsturen via UPS of het van Grover kopen. En maak je geen zorgen: mocht het product per ongeluk beschadigd raken door een ongelukje of technisch defect, dan dekt Grover Care 90 procent van de reparatie- of vervangingskosten.