Op kantoor zijn er genoeg mensen die werken met twee schermen en nu we meer thuiswerken, gebeurt dat ook daar. De nieuwe metalen Ewent EW1536 Bureausteun voor 2 monitoren zorgt voor een ergonomische en ruimtebesparende werkplek.

Met twee schermen werken is voor veel mensen een fijne oplossing. Wel moet je dan ervoor zorgen dat je werkplek ergonomisch en ruimtebesparend is ingericht. Ewent springt hierop in met de EW1536 Bureausteun voor 2 monitoren die is uitgevoerd in metaal.

Ewent EW1536 Bureausteun
De steun heeft een voet waardoor je hem eenvoudig op je bureau neer zet. Plaats gemakkelijk twee beeldschermen (tot 32 inch en 8 kg elk) aan de bureausteun met het speciale easy mounting systeem. Vervolgens stel je de ideale hoogte en kijkhoek in. Elk scherm is individueel uit te lijnen. Kantel, zwenk of roteer de schermen zodat deze de optimale positie hebben en rug-, nek-, en schouderklachten worden voorkomen. De standaard heeft een geïntegreerd opbergsysteem voor kabels en inbussleutels.

Voorkom rug-, nek-, en schouderklachten door de in hoogte verstelbare monitorsteun
Plaats twee monitoren (tot en met 32 inch en 8 kg elk) op de ergonomische EW1536 Dubbele Monitor Bureaustandaard. De steun heeft drie draaipunten voor het instellen van de ideale kijkafstand en zorgen van ruimtebesparing op je werkplek. De hoogte en de kijkhoek van de schermen stel je eenvoudig naar je eigen wensen af. Lijn de schermen individueel uit of kantel, zwenk of roteer ze. Je voorkomt rug-, nek-, en schouderklachten.

Handig beeldschermmontagesysteem
De EW1536 is uitgerust met VESA 75x75 en 100x100. Het handige montagesysteem zorgt ervoor dat je eenvoudig zelf de beeldschermen zonder hulp van anderen op de steun kunt plaatsen. Al het montagemateriaal wordt meegeleverd. De kabels blijven netjes op de plaats met het kabelmanagementsysteem. Daarnaast heeft de EW1536 ook opbergruimte voor de inbussleutels.

Prijs en beschikbaarheid
De verkoopadviesprijs van de EW1536 Dubbele Monitor Bureaustandaard bedraagt € 44,99. Producten van Ewent zijn online o.a. te koop bij Kabels.nl, ACES Direct, BCC, Bol.com, CD-ROM-Land, Coolblue, Jaggs Alarm, Media Markt, ReplaceDirect, Viking Direct en Wehkamp.

362058 EW1536 R0 icons 137220 original 1598515107