Door de prominente rol van social media, de komst van user-generated content (UGC) en de snelle groei van streaming willen gamers hun stijl en persoonlijkheid overbrengen. Logitech springt daarop in door de nieuwe G733 Wireless Headset in verschillende kleuren uit te brengen.

Logitech G heeft een nieuwe collectie game-uitrusting geïntroduceerd die volgens Logitech zelfexpressie viert en het plezier van gamen uitdrukt. Centraal in deze Logitech G-Series Color Collection staat de G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset die wordt uitgebracht in vier nieuwe levendige kleurstellingen. De Color Collection wordt compleet gemaakt door de G203- en G305-gamingmuizen en het G915 TKL Gaming Keyboard.

G733 draadloze headset
De nieuwe G733 draadloze headset wordt uitgebracht in het wit, blauw, lila en zwart. Hij weegt slechts 278 gram, bevat een kleurrijke, omkeerbare hoofdband en is uitgerust met zachte, tweelaagse memory foam-oorkussens die zich aanpassen naar de vorm van het hoofd van de gebruiker, waardoor dit een van de meest comfortabele headsets is die Logitech G heeft ontworpen. Als aanvulling op de G733 heeft Logitech G een collectie kleurrijke hoofdbandstraps onthuld, naast speelse microfoonkapjes die compatibel zijn met alle Logitech G-headsets en microfoons.
Naast de G733 kunnen gamers kiezen uit een zwarte of witte versie van het Logitech G915 TKL Wireless Mechanical Keyboard, en een zwarte, witte, blauwe of lila-versie van de Logitech G203 Gaming Mouse en de G305 Wireless Gaming Mouse.
"Persoonlijke expressie en stijl zijn een groot deel van de identiteit van gamers geworden", zegt Ujesh Desai, general manager van Logitech G. Door de prominente rol van social media, de komst van user-generated content (UGC) en de snelle groei van streaming worden de uitrustingen en gamekamers van content creators steeds zichtbaarder.

Prijzen en beschikbaarheid
De Logitech G-Series Color Collection is onder andere verkrijgbaar bij Coolblue. De Logitech G733 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset zal beschikbaar zijn voor € 149,99. Het G915 TKL Gaming Keyboard kost € 229,99, de Logitech G305 kost € 59,99 en de Logitech G203 LIGHTSPEED Gaming Mouse kost € 39,99.
De hoofdbandstraps, die verkrijgbaar zijn in vijf opties, zijn verkrijgbaar voor € 9,99 per stuk; de set van vijf leuke microfoonhoezen, voor speelse aanpassing, kost € 9,99. Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar op LogitechG.com. Alle producten zullen naar verwachting in september 2020 beschikbaar zijn.

High Resolution PNG G733 FOBbeter