The Sero van Samsung is een opmerkelijke en eigentijdse tv en bedoeld voor mensen die veel video’s op sociale media kijken. De 43inch The Sero kun je namelijk draaien om veel beter deze mobiele content te bekijken, want verreweg de meeste video’s online (90%) zijn in portrait geschoten.

Samsung's The Sero is een tv die is aangepast aan deze tijd en die je kunt integreren in jouw levensstijl. The Sero is namelijk speciaal ontworpen voor mobiele content, dus bedoeld als je veel video’s op sociale media kijkt. Verreweg de meeste video’s online (90%) zijn in portrait geschoten en The Sero past dat, indien nodig, aan door de beeldweergave een halve slag te draaien. Resultaat: je ziet het beeld zonder hinderlijke zwarte randen. The Sero is een nieuw type tv voor de nieuwe media, maar óók traditionele horizontale formaten komen tot hun recht op het 43inch scherm.
The Sero verplaats je gemakkelijk naar elke ruimte in je interieur, dankzij de speciaal daarvoor ontworpen wielen.

Optimale weergave
Samsung haakt met The Sero in op de populariteit van videokanalen als YouTube. Net als een smartphone of tablet draait de tv razendsnel van horizontale naar verticale oriëntatie, en omgekeerd. Dus of je nu YouTube, vakantievideo's, sociale media of traditionele media bekijkt, de weergave op The Sero is altijd optimaal. De tv is uitgerust met 4K QLED-technologie en ook met het geluid zit het helemaal goed. In de voet van The Sero schuilt namelijk een 4.1-kanaals 60 Watt Premium luidspreker, die zorgt voor het geluid. Hiermee geniet je ook van je favoriete muziek die je afspeelt op de tv. En met Tap View verbind je jouw Galaxy-smartphone (alleen met Android 8.1 of hoger) eenvoudig met The Sero. Je hoeft enkel je telefoon tegen de tv aan te tikken.

Blikvanger
Met The Sero’s Smart Hub heb je snel toegang tot al je content en dankzij de all-in-one floorstand kun je de tv neerzetten waar je maar wilt. Ook in off-modus is The Sero een meerwaarde voor je interieur, want je hebt de keuze uit een breed scala aan weergavefuncties – van kunstige designs, informatie tot foto’s.

Prijs en beschikbaarheid
The Sero is in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.699,-. Consumenten krijgen t/m 27 september The Sero wielen (t.w.v. € 99,-) gratis bij aankoop van The Sero.

Samsung Sero 2 swiper