Met Ring Alarm introduceert Ring een eenvoudig te installeren beveiligingssysteem dat je zonder boren kunt ophangen. Dankzij het doe-het-zelfbeveiligingssysteem bepaal je zelf waar jij je woning beveiligt.

Ring Alarm is als afzonderlijk product geschikt voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudig te installeren alarmsysteem voor zijn of haar huis. Ook kun je Ring Alarm, Ring-videodeurbellen en -beveiligingscamera’s met elkaar in de Ring-app verbinden voor een extra beveiligingslaag. Als het alarm dan af gaat, beginnen de Ring-camera’s automatisch met opnemen, zelfs als ze geen beweging detecteren. Ring Alarm is ook te integreren met geselecteerde, voor Alexa geschikte apparaten, zodat gebruikers met simpele stemopdrachten hun alarm kunnen in- en uitschakelen en de status ervan kunnen controleren.

Ring Alarm
Net als de Ring-videodeurbellen en Ring-beveiligingscamera’s is Ring Alarm dus te installeren via de Ring-app en te gebruiken naast de bestaande serie Ring-beveiligingsoplossingen. Er is geen professionele installatie of verbintenis op lange termijn nodig. Ook is het boren van gaten om het systeem op te hangen overbodig; alles wat je nodig hebt om te starten, zit in de doos. Verbind eenvoudig het basisstation via wifi of ethernet, installeer de contactsensor(en) op de geselecteerde deuren en/of ramen en plaats de bewegingssensor(en) om beweging te detecteren. Gebruikers kunnen zelf realtime notificaties instellen op hun smartphone of tablet voor meldingen als iemand een kamer binnenkomt of een raam opendoet. Ook kunnen ze het alarm handmatig af laten gaan via het Ring Alarm Bedieningspaneel. Ring Alarm heeft drie verschillende beveiligingsstanden en is eenvoudig in en uit te schakelen met het bedieningspaneel of via de Ring-app.
De beveiligingsset van Ring Alarm kost € 299,- en bevat:
• Basisstation,
• Bedieningspaneel,
• Contactsensor (voor een raam of deur),
• Bewegingssensor,
• Signaalversterker.

Ring Protect Plus
Door zich te abonneren op Ring Protect Plus profiteren gebruikers van geassisteerde bewaking, back-uptelefoonnetwerk en dertig dagen video-opslag voor € 10,- per maand. Zo zijn gebruikers te allen tijde verbonden en beschermd. Ring Protect Plus biedt:
• Geassisteerde bewaking voor geautomatiseerde telefoontjes naar drie noodcontacten tijdens een Alarm-gebeurtenis, zodat een vertrouwd contact kan reageren als je zelf niet bereikbaar bent;
• Back-uptelefoonnetwerk voor het Ring Alarm Basisstation voor het geval het internet uitvalt;
• Dertig dagen aan cloudvideo-opnamen voor alle Ring-apparaten op één locatie;
• Uitgebreide garantie voor alle Ring-apparaten op één locatie zolang het Ring Protect Plus-abonnement actief is;
• Tien procent korting op alle producten op Ring.com.

Prijs en verkrijgbaarheid
Ring Alarm is vanaf 26 augustus verkrijgbaar voor een introductieprijs van € 229,- (verlaagd van € 299,-) tot 1 september 2020, via Ring.com en Amazon. Meer informatie is te vinden op Ring.com/alarm. Ring Protect Plus-abonnementen kosten € 10,- per maand per locatie.