Western Digital komt met een nieuwe WD My Passport SSD met verschillende capaciteiten en een nieuw gestroomlijnd en compact metalen ontwerp dat niet groter is dan een hand.

De nieuwe WD My Passport SSD die Western Digital nu uitbrengt, heeft een aantal voordeleb vergeleken met de vorige versie. Zo moet deze nieuwe My Passport SSD gebruikers in staat stellen om bestanden dankzij NVMe-technologie bijna twee keer zo snel te verwerken en te verplaatsen in vergelijking tot de vorige versie van de schijf.
Het mooie metalen ontwerp is zowel stijlvol als duurzaam. De schijf ligt comfortabel in de hand en past in een broekzak, zodat gebruikers hun content overal mee naartoe kunnen nemen. My Passport SSD is verkrijgbaar in een reeks kleuren, waaronder grijs, blauw, rood en goud, zodat je de schijf kunt kiezen die het beste bij je stijl past.

Technische functies:
• snelle NVMe-technologie met leessnelheden tot 1050 MB/s en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s;
• 256-bits AES-hardwareversleuteling met wachtwoordfunctie om waardevolle content te beschermen;
• schok- en trillingsbestendigheid en valbestendig tot 1,98 m;
• meegeleverde software waarmee gemakkelijk back-ups gemaakt kunnen worden op de schijf of een cloudservice-account;
• USB 3.2 Gen-2-technologie met een usb-c-kabel en een usb-a-adapter;
• direct klaar voor gebruik en compatibel met Mac en pc.

Prijs en beschikbaarheid
De My Passport SSD heeft een gelimiteerde garantie van vijf jaar. De ssd is nu verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten in de kleur grijs met 500 GB en 1 TB opslagcapaciteit. Andere kleuren en capaciteiten volgen later dit jaar. De nieuwe schijf heeft een aanbevolen verkoopprijs van respectievelijk € 152,99 voor 500 GB en € 245,99 voor de 1TB variant.

product