Minecraft en Fortnite zijn enorm populair onder de jeugd, maar Brawlhalla timmert ook aan de weg. En al helemaal nu vanaf vandaag dit spel gratis beschikbaar is voor iOS en Android en bovendien crossplay ondersteunt, zodat je ook tegen spelers op andere consoles kunt spelen.

Brawlhalla is een zogeheten fighting game waarin mobiele spelers hun besturing volledig aanpassen en zelfs controllers gebruiken. De game bevat 50 unieke Legends, waaronder de nieuwe Legend Jaeyun, om vervolgens de strijd aan te gaan in singleplayer- en coöp-modi, waaronder online en lokale competities. Brawlhalla bevat tien spelmodi voor maximaal acht spelers. Spelers kiezen niet enkel uit de Legends, maar spelen ook met epische crossovers, zoals Finn en Jake van Cartoon Networks Adventure Time en Diamondhead, Four Arms en Heatblast van Cartoon Networks Ben 10

Gratis beschikbaar
Brawlhalla is vanaf vandaag gratis beschikbaar voor iOS en Android via respectievelijk de App Store en Google Play. Brawlhalla ondersteunt bovendien cross-play voor de meer dan 40 miljoen spelers op Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en nu dus ook iOS en Android. Spelers die tijdens de eerste twee weken na de lancering inloggen, ontvangen een gratis skin.
Voor meer informatie over Brawlhalla, bezoek https://www.brawlhalla.com/

4 PlayWith8In20Modes 1080x1920EN 2532585f2bc35bcee4c6.56864120