De nieuwe Citation Oasis van Harman Kardon is een mooie, compacte en handige luidspreker met ingebouwde wekker, draadloze telefoonoplader en muziekstreaming.

Het merk Harman Kardon staat bekend om zijn prima audiokwaliteit en elegant design en deze twee komen samen in de Citation Oasis, de nieuwste toevoeging aan de Harman Kardon Citation-serie. Het veelzijdige apparaat is een compacte luidspreker met DAB/DAB+ radio, ingebouwde wekker, draadloze telefoonoplader en muziekstreaming.

Citation Oasis
De Oasis beschikt over prima geluid voor je slaapkamer. Prettig is het feit dat voor een optimale nachtrust de nachtschakelaar Wi-Fi uitschakelt tijdens slaapuren en met een eenvoudig ‘Hey Google’ kan het alarm ingesteld worden op een favoriete radiozender of afspeellijst, zodat iedere dag weer goed begint. Je kunt de Oasis ook in andere ruimtes zoals je woonkamer gebruiken, want hij is bekleed met Kvadrat, een duurzame stof die de luidspreker een chique uitstraling geeft. Natuurlijk kun je de Oasis ook koppelen met andere Citation-luidsprekers (als je die hebt) voor een multi-room audio.

Ingebouwde Chromecast en Airplay
Als je wilt, geeft Google de laatste nieuwsupdates terwijl het draadloze oplaadplatform iedere telefoon met Qi-ondersteuning probleemloos oplaadt. De ingebouwde Chromecast en Airplay geven toegang tot meer dan 300 muziekstreamingdiensten en je kunt ook gebruikmaken van de ‘Hey Google’-stembesturing.

Prijs en beschikbaarheid
De Harman Kardon Citation Oasis is nu beschikbaar op harmankardon.nl en geselecteerde retailers voor een adviesprijs van € 199,00.356730 HK Citation OASIS Product Image Grey High Front Phone Top 40e848 original 1591960248