Het volledige archief van de radio-uren van artiesten op radiostation Sonos Sound System is nu terug te luisteren via het Sonos Sound System Archive op Mixcloud. Lees hier ook ander nieuws over Sonos Radio, zoals de nieuwe radioshow van David Byrne en over Thom Yorke.

Sonos maakt bekend dat Sonos Radio nu beschikbaar is op Mixcloud. Alle radio-uren van artiesten op radiostation Sonos Sound System zijn daarmee terug te luisteren via het archief. Alle toekomstige radio-uren - inclusief David Byrne's nieuwe show - worden 24 uur na de première op Sonos Radio aan Mixcloud toegevoegd. Je kunt het archief beluisteren op mixcloud.com/sonos of in de Mixcloud app. Het archief zal vanaf volgende maand ook beschikbaar zijn via Sonos Radio in de Sonos-app.

Ander nieuws op Sonos Radio
• Nieuwe radioshow van David Byrne (Talking Heads): sinds de lancering in april biedt Sonos Radio samenwerkingen met enkele van de meest gerespecteerde namen in de muziek. Deze artist-first programmering op Sonos Radio wordt vandaag verder uitgebreid. Sonos onthult details van David Byrne's nieuwe maandelijkse show Here Comes Everybody. De show debuteert aanstaande zaterdag op het station Sonos Sound System, op Sonos Radio in de Sonos-app. Elke eerste van de maand neemt Byrne de luisteraars mee op een muzikale reis.
• Aankomende radio-uren op Sonos Sound System: op 5 augustus is het derde radio-uur van Thom Yorke van Radiohead te horen, op 12 augustus het radio-debuutuur van Khruangbin - die vorige maand nog hun nieuwe album “Mordechai” uitbrachten, op 26 augustus Jeff Parker en op 2 september Brittany Howard van Alabama Shakes. De 60-minuten durende door artiesten gemaakte radio-uren komen elke woensdag uit. Ze bevatten het laatste werk van de artiest zelf, muziek die hen inspireert en verhalen achter de muziek.
• Hayley Kiyoko's Pride Hour op Full Spectrum: vanaf 10 augustus is de uit Los Angeles afkomstige singer-songwriter en actrice Hayley Kiyoko samen met host Rita Houston te beluisteren op Full Spectrum. Kiyoko vertelt o.a. over haar coming-out met de release van haar muziekvideo "Girls like Girls" uit 2015 en neemt luisteraars mee op haar Pride door middel van een afspeellijst met all-time favorites.

SoundSystem HereComesEverybody 1