Het duurt nog 5 maanden voordat het weer Black Friday is, maar omdat er nu al nieuwe releases bekend zijn en oudere modellen dan in de uitverkoop gaan, zetten wij nu alvast de verwachtingen op een rijtje.

Black Friday vindt dit jaar plaats op 27 november en wij zetten op een rijtje wat je kunt verwachten. Inmiddels zijn namelijk nieuwe releases bekendgemaakt van bijvoorbeeld de Xbox Series X, iPhone 12 en PS5. Dit betekent dat we ongeveer weten wanneer nieuwe producten uit gaan komen, en wanneer naar alle verwachting oudere modellen in de uitverkoop gaan.

Playstation deals
De gaming branche is één van de meest populaire branches die zich volop voorbereidt op Black Friday. Shops als Microsoft, Megekko, Coolblue en MediaMarkt doen eigenlijk altijd wel mee. Dit zijn allemaal winkels waar je zeker een product als de Playstation kunt vinden. Naar alle verwachting wordt de PS5 in de week vóór Black Friday gereleased. Een Playstation 5 Black Friday deal is dus te verwachten. Maar de hoogste korting kunnen we verwachten op eerdere Playstation-modellen, zoals de PS4 Pro. Vorig jaar kreeg je bij verschillende shops meer dan € 50,- korting op de game-console, soms zelfs in combinatie met de nieuwe FIFA-game.

FIFA deals
FIFA Black Friday deals zijn ook erg populair. De populaire game was tijdens vorige edities van Black Friday zelfs € 100,- goedkoper bij Bol.com en 20% afgeprijsd bij MediaMarkt. Een deal kunnen we dit jaar dus zeker verwachten. En aangezien FIFA 21 in het najaar van 2020 wordt gereleased, is de game precies voor Black Friday klaar om verkocht te worden. Houd de Black Friday deals dus in de gaten om te weten of je FIFA 21 ook met zulke hoge korting kunt kopen als FIFA 20 vorig jaar.

Xbox deals
Houd je van gamen? Dan is het zeker ook slim om de Xbox deals in de gaten te houden! Je weet dan namelijk vast wel dat de Xbox Series X eraan zit te komen? Volgens Microsoft is dit de ‘snelste en krachtigste Xbox ooit’. Naar alle verwachting ligt de Xbox Series X de week vóór Black Friday op de markt. Waarom doen ze dit? Om optimaal te profiteren van Black Friday natuurlijk! Vorig jaar kreeg je op de Microsoft Xbox One S bijvoorbeeld € 100,- korting. We zijn benieuwd of we deze hoge korting dit jaar ook weer mogen verwachten.

Smartphones deals
Tijdens Black Friday zijn er vaak tientallen smartphones in de aanbieding. Black Friday 2020 zal hier dus zeker geen uitzondering op zijn. Zo was er vorig jaar korting op enkele Apple iPhones, Huawei-, OnePlus- en Samsung-toestellen. Dit jaar komt Apple met de iPhone 12 die eind 2020 gaat verschijnen. Apple kennende komt er dan hoge korting op eerdere modellen. Je kunt dus verwachten dat er hoge korting gaat zijn op de iPhone 11 of de iPhone 11 Pro. Houd alle Black Friday deals goed in de gaten en bereid je voor! Het zou zonde zijn wanneer de deal al weg is voordat je het had gezien. Succes!

 Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met blackfridaynederland.nl