Samsung biedt nu met de Galaxy M31 een goede smartphone met vijf camera’s, een heel mooi 6,4inch AMOLED-scherm en een enorme 6000 mAh-accu zodat je smartphone het zeker één dag volhoudt.

Samsung heeft sinds gisteren weer een nieuwe smartphone toegevoegd aan haar al uitgebreide verzameling aan telefoons. De Galaxy M31 is compact en handzaam, want slechts 8,9 millimeter dik en hij weegt maar 191 gram. Lees hier alle specificaties.

Samsung Galaxy M31: kenmerken
De M31 is uitgerust met een Exynos 9611 tot 2,3GHz octacore-processor, 4GB aan werkgeheugen en 64 GB aan opslaggeheugen. Hij beschikt verder over een 6,4inch full-hd+ Infinity U super AMOLED-scherm met 2340 x 1080 pixels, Dolby Atmos geluid, vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning en Android 10. Nog meer opvallende kenmerken van de Samsung Galaxy M31 zijn:
Vijf camera’s.
De hoofdcamera op de achterkant is een quad-camera van 64 megapixels. Daarnaast tref je op de achterkant een 8megapixel sensor met een 123˚ ultragroothoeklens om extra veel op de foto vast te leggen, een 5megapixel dieptesensor voor portretfoto’s en een 5megapixel macrocamera. Die laatste is bedoeld voor het maken van close-upfoto’s. Op de voorkant van de Galaxy M31 zit een 32megapixel sensor waarmee je selfies kunt maken.
• Speciale nachtmodus
De M31 is uitgerust met een speciale nachtmodus, zodat je goed foto’s kunt maken bij weinig licht.
• Videomogelijkheden
De M31 filmt in 4K-kwaliteit en is voorzien van software waarmee je de goede video’s creëert. Zo zorg je met de hyperlapse of slow-mo functies voor verrassende effecten en beschikt hij ook over een super-steady modus.
• Krachtige batterij
Dankzij de enorme 6000 mAh-accu kun je tot wel twee dagen lang video’s kijken, gamen en foto’s maken. Bij het toestel krijg je een 15 Watt-oplader.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy M31 is alleen verkrijgbaar in de kleur blauw bij Bol.com en bij Coolblue in de kleuren zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van € 279,-.

front blue