JBL komt met twee nieuwe draagbare DAB/FM-radio's met goed geluid, flinke accuduur en ze zijn ook lekker compact: de JBL Tuner 2 en Tuner XL. Ze kunnen natuurlijk ook al je favoriete muziek afspelen.

JBL introduceert met de Tuner 2 en Tuner XL twee nieuwe radio's waarop je honderden radiozenders kunt ontvangen en muziek via bluetooth kunt luisteren.

JBL Tuner 2
De JBL Tuner 2 is met verbeterd ontwerp, geluid en heeft een accucapaciteit van 12 uur. Luister eenvoudig naar de muziek en het nieuws van je favoriete DAB- of FM-radiozender of connect je telefoon met Bluetooth voor je favoriete muzieknummers. Hij is bovendien IPX7 gecertificeerd, dat betekent dat hij echt wel tegen een regenbui kan en zelfs (per ongeluk) in bad kan vallen.

JBL Tuner XL
De JBL Tuner XL, de krachtige broer van de Tuner 2, beschikt over 15 uur afspeeltijd uit een enkele oplaadbeurt, goed geluid zoals we van JBL gewend zijn, bluetooth-streaming en een mooi design. Het vinden van je favoriete zenders is een fluitje van een cent met 5 voorgeprogrammeerde zenders en het eenvoudig af te lezen display.

Prijs en beschikbaarheid
De Tuner 2 kost € 99,99 en de Tuner XL € 149,- en zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de grote retailers en via jbl.nl

353486 JBL TUNER2 DAB FRONT BLACK 004 x3 045e61 large 1587999849