Sinds 17 juni zijn ze weer aan het voetballen in de Engelse Premier League. Ziggo-klanten kunnen wedstrijden in deze grote voetbalcompetitie gratis bekijken, zoals vrijdagavond Tottenham Hotspur - Manchester United.

In Nederland kunnen we niet genieten van de Eredivisie, maar in het buitenland zijn ze al wel in meerdere competities aan het ballen. Op 17 juni is de Engelse voetbalcompetitie Premier League van start gegaan, waarvan de Nederlandse uitzendrechten bij VodafoneZiggo liggen. Dit moederbedrijf van Ziggo zendt via dochter Ziggo Sport de belangrijkste Engelse wedstrijden uit op kanaal 14, gratis voor Ziggo-klanten met een tv- of internetabonnement koopt. Ook worden op dit kanaal meer Europese voetbalwedstrijden uitgezonden, bijvoorbeeld van de Spaanse La Liga en de Italiaanse Serie A.
Zit je bij een andere tv-abonnementaanbieder (bijvoorbeeld KPN of T-Mobile) en wil je deze wedstrijden ook zien, dan kun je dat via een Ziggo Sport Totaal-abonnement dat circa 15 euro en en het kunt zien via Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Voetbal.

Tottenham Hotspur – Manchester United
Op 17 juni zijn dus al de eerste wedstrijden gespeeld en de komende dagen staat er meer op het programma. Zo spelen vrijdagavond 19 juni om 9 uur Tottenham Hotspur en Manchester United tegen elkaar, zonder publiek.

football 3575426 1920