Omdat Command & Conquer 25 jaar bestaat, is de Command & Conquer Remastered Collection nu wereldwijd verkrijgbaar op pc via Origin en Steam. Deze RTS-klassieker beschikt nu o.a. over 4K-graphics, moderne multiplayer en een geremasterde soundtrack.

Ter ere van het 25-jarig bestaan van Command & Conquer heeft uitgever Electronic Arts aangekondigd dat de Command & Conquer Remastered Collection nu wereldwijd verkrijgbaar is op pc via Origin en Steam, en als onderdeel van een Origin Access Premier-abonnement. De Remastered Collection, ontwikkeld door EA en een aantal leden van het oorspronkelijke Westwood Studios-team bij Petroglyph, bestaat uit Command & Conquer: Tiberian Dawn, Command & Conquer: Red Alert en de drie uitbreidingspakketten: Covert Ops, Counterstrike en The Aftermath. Veteranenfans en nieuwkomers in de franchise kunnen nu deze populaire real-time strategiegames ervaren met native 4K-ondersteuning, vernieuwde multiplayer, een verbeterde UI, een door Frank Klepacki geremasterde soundtrack van zeven uur, ondersteuning voor modding en nog veel meer.

Graphics en muziek
Command & Conquer Remastered Collection bevat vernieuwde graphics en textures van Lemon Sky Studios met native 4K-ondersteuning. Frank Klepacki, de componist van de originele C&C-titels, heeft zeven uur muziek voor het project geremasterd, inclusief meer dan 20 tracks die opnieuw zijn opgenomen met The Tiberian Sons. Daarnaast is Command & Conquer nu een van de eerste grote RTS-franchises ooit die de broncode open source heeft gemaakt onder de GPL. Eerder deze week zijn TiberianDawn.dll, RedAlert.dll en de corresponderende broncode vrijgegeven onder GPL-licentie versie 3.0, wat garant staat voor jarenlange krachtige mod-ondersteuning voor de Remastered Collection en community-projecten.

Prijs en beschikbaarheid
Command & Conquer Remastered Collection heeft een PEGI 16-rating en is wereldwijd verkrijgbaar op Steam en Origin for PC voor € 19,99. Origin Access Premier-leden krijgen vanaf vandaag ook volledige toegang tot de Command & Conquer Remastered Collection op de pc zolang ze zijn geabonneerd. Origin Access Basic-leden krijgen 10% korting op het volledige spel. Voor meer informatie bezoek je origin.com/origin-access
Voor meer informatie over het spel bezoek je www.ea.com/nl-nl/games/command-and-conquer/

Remastered Collection