Er worden veel refurbished iPhones verkocht, maar daar zitten ook iPhones van lage kwaliteit bij. Wil je geen kat in de zak kopen, koop dan een refurbished iPhone bij een gerenommeerde aanbieder met een Keurmerk Refurbished van Techniek Nederland, zoals FixjeiPhone.

Het Keurmerk Refurbished van Techniek Nederland is er om onder andere te voorkomen dat je een slechte refurbished iPhone koopt die helaas volop te koop worden aangeboden. Twee jaar garantie en controle op meer dan 50 punten zijn twee van de vele eisen waar een refurbished iPhone aan moet voldoen om onder het Keurmerk Refurbished verkocht te worden. Naast strenge kwaliteitseisen die getoetst zijn door de TÜV, moet je ook door EDR Credit Services financieel solide verklaard worden.

Voorbeeld
Nederlandse marktleider in do-it-yourself smartphone-reparatie Fixje voldoet aan deze strenge kwaliteitseisen en krijgt het Keurmerk Refurbished van Techniek Nederland. “In onze missie vinden wij het belangrijk dat duurzame alternatieven op repareren, zoals refurbished iPhones net als onderdelen, aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen” aldus Ricardo Groothedde, mede-eigenaar FixjeiPhone. FixjeiPhone wil samen met dit Keurmerk Refurbished goedwerkende en cosmetisch correcte iPhones aanbieden waar de consument op kan vertrouwen.
FixjeiPhone wil samen met 5 andere gerenommeerde refurbished iPhone-aanbieders een voorbeeld zijn in deze snel groeiende miljoenenmarkt.