Steeds meer huizen zijn uitgerust met een goede beveiligingscamera, eentje waarmee je ook veel betere beelden krijgt dan die wazige zwart-witbeelden die je soms op tv ziet. De Ezviz C3X biedt een aantal voordelen, mede dankzij zijn twee lenzen.

Nu we weer meer buitenshuis mogen zijn en bijvoorbeeld lekker naar een restaurant of bioscoop willen gaan, wil je dan wel op je gemak kunnen eten of die film kunnen zien. En dan heb je dus een goede beveiligingscamera nodig.

Ezviz C3X
De Ezviz C3X is een opvallende beveiligingscamera door zijn dubbele lens. Hij is uitgerust met een kleuren nachtzicht zonder schijnwerpers waarmee hij ook 's nachts goede camerabeelden kan maken, in kleur! Dankzij deze Color Night Vision zie je de kleuren van bijvoorbeeld een auto of iemands kleren duidelijk in beeld, ook als het donker is zonder enig licht zoals deze video laat zien.

Alarm, stroboscoop en waarschuwing
De Ezviz is een echte camera voor buitenshuis, want hij functioneert onder alle weersomstandigheden. Verder maakt hij bewegingsgestuurde opnames van mensen en voertuigen op de ingestelde detectiezones; door de kunstmatige intelligentie reageert hij niet op bewegende objecten als bewegende bladeren. Mochten er ongewenste indringers zijn, dan zorgt de stroboscoop en het ingebouwde alarm ervoor dat ze je huis links laten liggen. En al helemaal als ze door jouw ingesproken boodschap worden gewaarschuwd. Het opslaan van de beelden gebeurt 24 uur lang op de cloudservers van Ezviz; ook kun je ze op een micro-sd-kaart opslaan.

Prijs en beschikbaarheid
De Ezviz C3X is sinds begin mei beschikbaar voor een adviesprijs van € 169,-.

C3X 1