In de maanden september en oktober van 2019 maakte je kans op mooie prijzen tijdens de wekelijkse weggeefactie van PC-Active! Kijk hier of je tot de prijswinnaars behoort.

Allereerst excuses voor het feit dat de bekendmaking en uitreiking van deze weggeefprijzen zolang heeft geduurd, het kwam door meerdere oorzaken. Maar de aanhouder wint en de winnaars zijn nu bekendgemaakt. Hopelijk behoor jij tot de prijswinnaars van september en oktober die we hieronder vermelden. Mocht je helaas niks hebben gewonnen, dan kun je meedoen aan de prijs die we nu weggeven: de draadloze Aeropex-hoofdtelefoon van Aftershokz t.w.v. € 169,95. Deze week worden ook de prijswinnaars van november en december bekendgemaakt.

Prijswinnaars weggeefactie september en oktober PC-Active
Van 23 tot en met 26 september gaven we liefst 5 keer Parallels Desktop 15 voor Mac Pro Edition t.w.v. € 99,99 weg. De sleutels voor deze programma's worden deze week opgestuurd naar de prijswinnaars
P. Lexis, Ans Geluk, Piet Rol, D.Slothouwer en H. Kranenburg. Van 27 september tot 7 oktober gaven we de Motorola Moto G7 smartphone t.w.v. € 249,99 weg, deze prachtige prijs gaat naar B. van de Berg. Van 8 tot en met 17 oktober gaven we wederom 5 licenties weg voor Parallels Desktop 15 voor Mac Pro Edition t.w.v. € 99,99. De winnaars hiervan zijn C. Backers, G. van der Lugt, J. van Duyn, J. Mink en M. Wanningen.
Van 17 tot 24 oktober maakte je kans op een handige Kingston SSD UV500 Upgrade Kit t.w.v. € 100,00. Die gaat naar K. Boerboom, zodat hij zijn laptop kan upgraden. Ten slotte kon je in de laatste week van oktober de Tile Essentials multi-pack t.w.v. € 74,99 winnen, die gaat naar L. van Dam.
Alle prijswinnaars van harte proficiat, met de prijswinnaars wordt snel contact opgenomen en dan ontvangen ze binnen twee weken hun prijs.

Tile pakket 2 weggeef