Samsung introduceert de Galaxy A41, een 6,1inch smartphone die opvalt door zijn kleurrijke ontwerp, de deels gestreepte achterkant en de drie camera’s. Hij is vanaf half mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 299,-.

De nieuwe Galaxy A41 is ontworpen met ronde hoeken en een glossy finish, die zorgen voor een prettige grip. Samsung heeft het nieuwe model voorzien van een serie pakkende kleuren. Opvallend is verder het deels gestreepte patroon op de achterkant.

SM 415 GalaxyA41 Blue Back streep

Scherm en opladen
De Galaxy A41 is voorzien van een 6,1inch Super AMOLED Infinity-U-scherm, waardoor je foto’s en video’s goed gedetailleerd kunt bekijken. Ook kun je (praktisch) de hele dag werken aan documenten of je social media feed, dankzij de 3.500 mAh-batterij. Met de 15 W fast-charge laad je je telefoon bovendien binnen een mum van tijd weer op.

Multifunctionele camera
Qua camera's ben je aan het juiste adres met de A41. Aan de achterkant van het toestel bevindt zich een drievoudige camera met een 48 MP hoofdcamera, een 5 MP dieptecamera en een 8 MP Ultra-Wide camera, die zowel complexe close-ups als uitgebreide landschapsbeelden mogelijk maakt. Aan de voorkant bevindt zich een 25 MP camera met Live Focus, die selfies en videogesprekken van hoge kwaliteit makkelijk maakt.

Snelle vergrendeling
Door de on-screen fingerprint te activeren, ontgrendel je de Galaxy A41 snel en veilig. Plaats je vinger voor op de sensor en binnen een fractie van een seconde ontgrendelt de smartphone.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy A41 is vanaf medio mei beschikbaar in de kleuren Prism Crush Black, Prism Crush White en Prism Crush Blue, voor een verkoopprijs vanaf € 299,-

 

 

Galaxy A41 specificaties

Display (1)

6.1” FHD+ Super AMOLED1

Infinity-U Display (1080x2400)

Camera

Front Camera
25MP, F2.2

Rear Camera

Main: 48MP, F2.0

Ultra Wide: 8MP, F2.2

Depth: 5MP, F2.4

Body

69.8 x 149.9 x 7.9 mm

152g

AP

Octa Core

(Dual 2.0GHz + Hexa 1.7GHz)

Geheugen (2)

4GB RAM

64GB Internal Storage

Micro SD slot (up to 512GB)

Accu (3)

3,500mAh (Typical)

15W Fast Charging

Biometrische authenticaties

On-Screen Fingerprint

Kleur (4)

Prism Crush Black

Prism Crush White

Prism Crush Blue

(1) Scherm is diagonaal gemeten. Het formaat van het scherm is in werkelijkheid kleiner door de ronde hoeken en de geïntegreerde camera aan de voorkant.
(2) Beschikbaar RAM-geheugen kan variëren per land en regio.
(3) Accu is getest bij een onafhankelijk laboratorium. De standaardwaarde is de geschatte gemiddelde waarde in accucapaciteit waarbij een afwijking van de accucapaciteit vergeleken wordt met de voorbeelden getest onder de IEC 61960 standaard. Beoordeeld op (minimum) vermogen van 4.370 mAh. Werkelijk batterijvermogen kan variëren op basis van de netwerkomstandigheden, gebruiksgewoonten en andere factoren.
(4) Beschikbaarheid per land kan verschillen.

Spec Infographic A41 lager