Met een software-update kunnen Samsung smart-tv's uit 2018, 2019 en 2020 nu worden uitgerust met de Apple Music-app. Hiermee kunnen muziekliefhebbers via hun Samsung smart-tv genieten van ruim 60 miljoen nummers, duizenden muziekvideo's en tientallen radiostations.

Drie maanden gratis uitproberen
De Apple Music-app is de komende drie maanden gratis uit te proberen op alle Samsung smart-tv’s uit 2018, 2019 en 2020. Met de app kun je kiezen uit meer dan zestig miljoen nummers. Zo heb je je favoriete nummers en afspeellijsten altijd bij de hand. Bovendien kun je met de Apple Music-app muziek offline afspelen op wel tien verschillende apparaten tegelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is Apple Music downloaden van de Samsung TV App Store en een Apple-account aan te maken als je die nog niet hebt.

Meer content dan ooit
Met Apple Music breidt Samsung zijn contentaanbod verder uit. Vorig jaar stelde de fabrikant voor alle smart-tv’s al de Apple TV-app en ondersteuning van Airplay 2 beschikbaar. Met de Apple TV-app kun je kiezen uit meer dan 100.000 films en series, waaronder ruim 500 titels in 4K HDR beeldkwaliteit. En met AirPlay 2 speel je moeiteloos video’s af op je Samsung Smart TV.

“Samsung is al veertien jaar lang wereldwijd marktleider in televisies. Vandaag de dag gebruiken mensen hun tv voor veel meer dan alleen televisiekijken”, zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager TV & Audio bij Samsung Benelux. “Vorig jaar was Samsung de eerste tv-fabrikant die de Apple TV-app aanbood en vandaag zijn wij de eerste die Apple Music aanbieden. Onze samenwerking met Apple heeft eraan bijgedragen dat consumenten een ongeëvenaarde reeks aan verschillende entertainmentopties hebben gekregen, vooral omdat ze op zoek zijn naar meer content van hun smart-tv's. Zo kunnen gebruikers zowel genieten van hun favoriete muziek als van duizenden series en films.”swiper