Samsung lanceert de Galaxy M21, een mooie smartphone voor een bescheiden prijs. Opvallend zijn de 3 camera's op de achterkant, de accu van liefst 6000 mAh en een mooi 6,4inch full-hd AMOLED-scherm.

Met de Galaxy M21 presenteert Samsung een goed toestel voor de scherpe prijs van € 219,-. Zo beschikt hij over een drievoudige camera, een 6000 mAh-batterij en een mooi AMOLED-scherm.

Scherm en batterij
De 6,4inch Full HD+ Infinity-U display zorgt voor mooie kleuren en glasheldere contrasten en daarmee wordt het bekijken en maken van foto’s, video’s en alle andere content nóg leuker. Bovendien kun je de M21 door de uiterst krachtige 6000 mAh-batterij minstens 24 uur non-stop gebruiken. Is je smartphone leeg, dan laadt je hem met de snellaadfunctie weer snel op.

3 camera's op de achterkant
De Galaxy M21 is aan de achterkant uitgerust met een drievoudige camera. De hoofdcamera is een 48megapixel groothoekcamera waarmee je de mooie beelden maakt. De tweede camera beschikt over een 8megapixel sensor met een 123˚ ultragroothoeklens. Hiermee kun je wat je met je blote oog ziet, daadwerkelijk vastleggen op beeld. Tot slot zorgt de 5megapixel dieptecamera met Live Focus voor prima scherptediepte in (portret)foto’s. Uiteraard is de Galaxy M21 aan de voorkant ook voorzien van een geavanceerde camera. Die beschikt over een 20megapixel sensor, ingebouwde filters en verschillende camerastanden. Daarmee zijn opvallende selfies gegarandeerd.

Processor en geheugen
In het hart van de Galaxy M21 zit een Samsung Exynos 9611 Octacore processor. Die optimaliseert op de achtergrond instellingen, zodat je altijd kunt genieten van de beste prestaties en soepel kunt multitasken. Bovendien zorgt de AI-aangedreven Game Booster voor stabiliteit en minder stroomverbruik. Zo kan iedereen ongestoord gamen en video’s streamen en heb je geen zorgen over een snel leeglopende batterij (die met 60000 mAh natuurlijk al lekker lang meegaat). Qua geheugen beschikt de M21 over 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Om de M21 te beschermen, zijn er diverse vergrendelingsopties. Zo kun je kiezen uit de vingerafdrukscanner, gezichtsdetectie en natuurlijk de traditionele pin- en patroonoptie.

Prijzen en beschikbaarheid
De Samsung Galaxy M21 is nu in Nederland beschikbaar in de kleuren zwart en blauw voor een verkoopadviesprijs van € 219,-. De Galaxy M21 is exclusief verkrijgbaar bij de Samsung e-store, Bol.com en Coolblue.

Specificaties
Display                     6,4inch Full HD+ Infinity-U display
Afmetingen              159 x 75.1 x 8.9 mm
Gewicht                   188 gram
AP                            Ramen+
Camera voorkant     20MP (f/2.0)
Camera achterkant  48 + 8 + 5MP (f/2.0)
Geheugen                4 GB RAM + 64 GB ROM
Batterij                      6000 mAh (15W)

M21 front