In april en mei zijn er bij Ziggo flink veel nieuwe series en films te zien, waaronder exclusieve HBO-series. Dan moet je wel een abonnement hebben op Ziggo Movies & Series (X)L. Lees hier welke series Ziggo al bekend heeft gemaakt, binnenkort volgt er meer nieuws.

Maandag 13 april begint het vierde seizoen van de HBO-komedie Insecure over het leven van twee jonge Afro-Amerikaanse vrouwen (Issa Rae en Yvonne Orji) die vaak ingewikkelde en ongemakkelijke situaties meemaken. Eind april, dinsdag de 28e, volgt de HBO mini-serie I Know This Much Is True, met Mark Ruffalo in de hoofdrol. Een familieverhaal over het leven van identieke tweelingbroers.
De nieuwe HBO-dramaserie The Third Day start op dinsdag 12 mei. De grens vervaagt tussen realiteit en fantasie voor een man die op een mysterieus eiland voor de Britse kust belandt. Met onder meer Jude Law en Emily Watson (Chernobyl).
Het vijfde en nieuwste seizoen van de dramaserie Billions begint op maandag 4 mei. Paul Giamatti en Damian Lewis (Homeland) zijn de hoofdrolspelers in dit drama, waarin de Amerikaanse openbaar aanklager Chuck Rhoades er alles aan doet om miljardair en hedgefonds koning Bobby "Axe" Axelrod te pakken te krijgen. Het gevolg is een kat-en-muis spel waar de inzet hoog en intens persoonlijk is. Bovengenoemde series beginnen allemaal een dag na de start in de VS.
Op woensdag 20 mei wordt het complete vierde seizoen van de misdaadserie Cardinal toegevoegd. In deze Canadese thriller wordt detective John Cardinal weer op een lastig moorddossier gezet.

Nederlandse series
In april en mei voegt Ziggo ook twee series van eigen bodem toe: op donderdag 16 april de Nederlandse dramaserie Zuidas en op woensdag 6 mei In Therapie. Advocaat worden bij een kantoor op de prestigieuze Zuidas is de droom van elke rechtenstudent. Een topsalaris, status, miljoenendeals en ongelimiteerd gin tonics drinken in exclusieve clubs op kosten van de zaak... In de dramaserie In Therapie zien we per aflevering een andere sessie met een patiënt.

Screenshot 2020 04 03 Nieuwe series in april en mei