Amazon biedt zijn streamingdienst Prime Video de eerste 30 dagen gratis aan en daarna kost het slechts € 2,99 per maand. Er zijn veel populaire films en series beschikbaar, inclusief Nederlandse content. Lees hier of Prime Video iets voor jou is.

Er is tegenwoordig volop keuze qua streamingdiensten. Netflix is voor veel mensen al niet meer weg te denken van de tv, maar daarnaast heb je natuurlijk ook nog Disney+, Videoland, Apple TV +, et cetera. Prime Video van Amazon is ook beschikbaar voor een laag bedrag: slechts € 2,99 per maand. Lees hier wat Prime Video allemaal aanbiedt, wat Prime Video allemaal inhoudt en of het dus voor jou iets is. Je moet overigens wel beschikken over een creditcard om je te registreren Voor Amazon .

Films en series
Momenteel is er al een heel mooie selectie van populaire films en series beschikbaar op Prime Video, inclusief de geprezen Amazon Originals. Er zijn mooie series zoals Jack Ryan, Star Trek: Picard, The Boys en het gelauwerde Fleabag. Nu is er ook Nederlandse content, zoals Bon Bini Holland 2, Jiskefet, Verliefd op Cuba, Max Havelaar, Majesteit, Superjuffie, Kruimeltje en de Snollebollekes.

Familie en kinderen
Ook voor kids heeft Amazon Prime Video veel te bieden met een mooie collectie familiefilms en -series waaronder Peppa Pig, Pokémon Detective Pikachu, de Pinguïns van Madagascar en de geliefde Shrek.
Voor families en kinderen die op dit moment thuis moeten blijven, is eeen brede selectie van familie content gratis beschikbaar gesteld en te zien voor alle Amazon-klanten. De volledige selectie gratis kinder- en familietitels kun je hier bekijken.

Over Prime Video
Prime Video is een premium abonnement-streamingservice die Prime-leden een uitgebreide collectie tv-series en films biedt, zonder extra kosten voor het Prime-lidmaatschap.
Inbegrepen bij Prime: duizenden populaire films en tv-series, waaronder de beroemde Amazon Original tv-series zoals The Grand Tour, Tom Clancy's Jack Ryan, Star Trek: Picard en de met de Emmy award bekroonde The Marvelous Mrs. Maisel en Fleabag. De nieuwste films in Nederland zoals Hustlers, Green Book en Fast & Furious: Hobbs & Shaw, lokale titels als Jiskefet en Bon Bini Holland 2. Dit alles is te zien op Prime Video, dat nu wereldwijd in 200 landen en territoria beschikbaar is.
Directe toegang: kijk waar en wanneer je maar wilt met de Prime Video-app op tv's, mobiele apparaten, Fire TV Stick, spelcomputers, compatibele KPN set-top-boxen, of online via primevideo.com.
Verbeterde beleving: de content is compatibel met High Dynamic Range (HDR), voor de beste kijkervaring. Neem een kijkje achter de schermen bij favoriete films en tv-programma’s met de exclusieve X-Ray-toegang, dit is mogelijk gemaakt door IMDb. Via mobiele en tablet-downloads voor offline weergave is de content overal te bekijken.
Gepersonaliseerd: Prime-leden kunnen de interface gebruiken in hun eigen taal en populaire tv-series en films met Nederlandse ondertiteling bekijken.

Jiskefet