Dinsdag 14 april 2020 introduceert OnePlus zijn nieuwe OnePlus 8-serie. In dit artikel lees je waar ook jij dit online event kunt volgen en vertellen we alvast een nieuwe specificatie.

Vorig jaar kwam OnePlus met de introductie van het innovatieve 90 Hz Fluid AMOLED-display, dat wil OnePlus dit jaar overtreffen met nog betere toestellen tijdens een online evenement dat toegankelijk is voor gebruikers over de hele wereld.

Nieuw display: 120 Hz verversingssnelheid
In navolging van zijn filosofie van een ‘probleemloos’ ontwerp, focust OnePlus op een snelle en gemakkelijke gebruikerservaring. Tijdens de introductie komt het merk met een nieuw display met een refresh rate van 120 Hz. Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus: “Met de OnePlus 8-serie introduceren we met veel plezier onze krachtigste en mooiste smartphone-serie ooit. De serie beschikt over een combinatie van razendsnelle 5G-mogelijkheden, speciaal ontworpen displays met een supersnelle refresh rate en de krachtige prestaties die gebruikers van OnePlus gewend zijn.

Online event volgen
De introductie van de OnePlus 8-serie vindt plaats tijdens een online evenement op 14 april 2020 om 17:00 uur. De livestream is te vinden via deze OnePlus-pagina en hier op YouTube.

aankondiging