Denon introduceert een nieuwe serie draadloze all-in-one speakers met HEOS Built-in: de Home 150, Home 250 en Home 350.

Met Denon Home introduceert Denon een volledig nieuwe premium draadloze all-in-one-speaker reeks met HEOS Built-in. De Home-serie heeft een een modern industrieel design en volgens het 110 jaar oude Denon was het nog nooit zo gemakkelijk om "een ongeëvenaard en verbluffend multiroom-audiosysteem te installeren".

Verbinden
Je kunt de Home-modellen verbinden met onder andere Spotify, Apple Music, TIDAL, TuneIn, Deezer, Napster en meer via wifi, AirPlay 2 en bluetooth. Een usb-poort en aux-ingang van 3,5 mm op iedere speaker maakt het ook mogelijk om digitale of analoge audio rechtstreeks naar jouw Denon Home-systeem te sturen. Er wordt ondersteuning geboden voor hoge-resolutie audio, zoals ALAC-, FLAC- en WAV-bestanden tot 192 kHz/24 bit, evenals DSD 2,8MHz- en 5,6MHz-bestanden voor een mooi geluid. De veelzijdigheid van de ingebouwde HEOS-technologie biedt veel flexibiliteit. Bestaande gebruikers van apparaten met HEOS Built-in, zoals compatibele Denon of Marantz AV-receivers, soundbars of minisystemen, kunnen de Denon Home-speakers eenvoudig toevoegen aan hun huidige systeem. Twee in stereo gekoppelde Denon Home-speakers kunnen bijvoorbeeld draadloos worden verbonden met een Denon DSW-1H-subwoofer om een 2.1-systeem met indrukwekkende bas te creëren. Liefhebbers van een thuisbioscoop kunnen zelfs een paar Home-speakers als achterste surroundkanalen verbinden met de Denon DHT-S716H-soundbar en DSW-1H-subwoofer om een volwaardig 5.1-geluidssysteem te creëren.

Bedienen
De Denon Home-reeks is klaar voor spraakbediening. Met een ingebouwde microfoon in elke speaker wordt via een toekomstige firmware-upgrade native ondersteuning mogelijk gemaakt voor Amazon Alexa-spraakbediening. Daarnaast is spraakbediening nu al mogelijk via Siri en Google Assistant door middel van hun respectievelijk compatibele apparaten.
Het strakke design van de Denon Home-reeks bevat aan de bovenzijde een touch panel met ingebouwde benaderingssensor die oplicht wanneer je hand in de buurt komt. Beheer het volume of pauzeer het geluid. Snelkeuzetoetsen bieden met één druk op de knop toegang tot jouw favoriete muziekbronnen. Door het water- en vuilafstotende speakerdoek kun je ook genieten van een geweldig Denon-geluid in je keuken of je badkamer.
Alle Home-modellen zijn leverbaar in witte of zwarte afwerking, zodat ze praktisch in elk interieur passen.

Denom Home 150
De kleinste van de Home-reeks, maar ondanks het kleine formaat en de compacte afmetingen levert de Home 150 een mooi geluid dankzij een tweeweg luidsprekersysteem met een 3,5inch woofer en een 1inch tweeter.
• 1x 1inch tweeter, 1x 3,5inch woofer
• 2 klasse-D eindversterkers
• 3 snelkeuzetoetsen
• Afmetingen: 12 x 18,7 x 12 cm (bxhxd)

Denon Home 250
De middelgrote speaker met een serieus vermogen heeft een breder klankveld dankzij schuin gepositioneerde tweeters en twee 4inch woofers die worden aangedreven door vier eindversterkers in een stereoconfiguratie met een 5,25inch passieve basradiator.
• Stereoconfiguratie met gekantelde tweeters
• 2x 0,75inch tweeters, 2x 4inch woofers, 5,25inch passieve basradiator
• 4 klasse-D eindversterkers
• 3 snelkeuzetoetsen
• Afmetingen: 29,5 x 21,6 x 12 cm (bxhxd)

Denom Home 350
Volgens Denon zelf het 'beest' van deze reeks: "ervaar het ultieme Denon-geluid uit een enkele speaker dankzij zes eindversterkers, twee 6,5inch woofers, twee 2inch mid-range drivers en twee tweeters.
• 2x 0,75inch tweeters, 2x 2inch mid-range drivers, 2x 6,5inch Woofers
• 6 klasse-D eindversterkers
• 6 snelkeuzetoetsen
• Afmetingen: 38 x 22,5 x 18 cm (bxhxd)

Prijs en beschikbaarheid
De Home 150 (adviesprijs € 249,-), Home 250 (adviesprijs € 499,-) en Home 350 (adviesprijs € 699,-) zijn vanaf midden januari 2020 verkrijgbaar bij geselecteerde Denon-dealers. Ga voor meer informatie www.denon-hifi.nl.

350