Vanaf 13 december om 10 uur is de Honor MagicWatch 2 (46 mm) op hihonor.com verkrijgbaar. Vroege vogels krijgen € 30,- korting op de adviesprijs vanaf € 189,- op deze smartwatch voor een digitale, sportieve, actieve en gezonde lifestyle.

Honor is een merk dat zelf zegt dat het zich richt op jongeren. Zelf vinden we dat veel Honor-producten voor alle leeftijden zijn, en dus zeker niet alleen de jongeren. Dat geldt ook voor deze Honor MagicWatch 2, uitgerust met een 1,39inch full-color AMOLED-touchscreen en een batterijduur van 14 dagen, intelligente fitness- en gezondheidsmonitorings- technologieën, aangevuld met een gepersonaliseerde wijzerplaat en vier verschillende horlogebanden.

15 verschillende fitnessmodi
De Honor MagicWatch 2, uitgerust met de Kirin A1 chipset, heeft een batterijduur tot 14 dagen en ondersteunt tot 15 verschillende fitnessmodi, bestaande uit acht buiten- en zeven binnensporten, die variëren van rennen, hiken, fietsen, triathlons tot (binnen)zwemmen, vrije (indoor)training en roeien op de roeimachine. Verder biedt Honor MagicWatch 2 ook 13 professionele indoor en outdoor hardloopcursussen, geschikt voor beginners tot gevorderden.

Geavanceerde gezondheidsmonitoring
Door de integratie van drie toonaangevende technologieën geeft de MagicWatch 2 realtime inzicht in slaap, stress en hartslag. Hiermee wil Honor bereiken dat gebruikers gezonder gaan leven en de kwaliteit van leven in verschillende aspecten verbetert.
Honor is een dochteronderneming van Huawei en maakt graag gebruik van de expertise van Huawei. Zo wordt de Huawei TruSleep 2.0-technologie gebruikt die nauwkeurig zes veel voorkomende slaapstoornissen volgt en diagnosticeert en meer dan 200 op-maat-gemaakte suggesties doet met betrekking tot de verbetering van slaapkwaliteit. De Huawei TruRelax-technologie detecteert daarnaast stressniveaus en doet suggesties voor ademhalingsoefeningen voor een betere gemoedsrust. Tot slot is Huawei TruSeen in staat om vierentwintig uur per dag de hartslag in de gaten te houden en waarschuwingen te geven wanneer deze boven of onder normale niveaus uitkomt.

Waterbestendig
Met een waterbestendigheid tot 50 meter is de MagicWatch 2 in staat om ook onder water de hartslag, SWOLF-score (bestaande uit de hoeveelheid slagen, afstand en snelheid) en verbrande calorieën te meten. De gezondheidsgegevens kunnen vervolgens worden gesynchroniseerd en bijgehouden worden met Huawei Health App.

Intelligente assistent
Met de Honor MagicWatch 2 zijn bluetooth-oproepen mogelijk met behulp van een hoofdtelefoon of de ingebouwde luidspreker en microfoon. Daarnaast geeft de smartwatch pushmeldingen van sms-berichten, e-mails en agendameldingen. Apps zoals Weer, Alarm, Timer en Find My Phone zijn ook beschikbaar voor gemakkelijke toegang. Tot slot biedt het toestel 4GB interne opslag, waarvan 2 GB beschikbaar is voor muziekopslag.

Adviesprijs en beschikbaarheid
De Honor MagicWatch 2 is verkrijgbaar in twee maten (46 mm en 42 mm) voor een adviesprijs vanaf respectievelijk € 189,- en € 179,-. Zoals gezegd is er vanaf 13 december 10 uur t/m 19 december een early bird korting van € 30,-.

in artikel