Aankomende vrijdag is het Black Friday, daarna volgt Cyber Monday oftewel veel fabrikanten hebben speciale aanbiedingen. Hier vind je ze van Sonos.

Sonos heeft natuurlijk veel mooie (en ook prijzige) producten, dus dan komt het goed uit als er voordelige Black Friday- en Cyber Monday-aanbiedingen zijn. Zo bespaar van 28 november tot en met 2 december 2019 dertig euro op de Sonos One SL, vijftig euro op de Sonos One, tachtig euro op de met 5 sterren bekroonde Beam en de Sub is tijdelijk honderd euro voordeliger dan normaal. Let wel: deze aanbiedingen zijn vanaf 28 november om 10.00 uur geldig op sonos.com en bij geselecteerde retailers. Ze lopen tot en met 2 december of zolang de voorraad strekt.

Alle Sonos Black Friday/Cyber Monday-aanbiedingen op een rijtje:
• Sonos One SL: de slimme speaker voor muziek en meer. De One SL zorgt net als de Sonos One voor een goed en kamervullend geluid, maar dan zonder de ingebouwde microfoons.
Bespaar 30 euro, want de Black Friday/Cyber Monday-prijs is 169 euro en de adviesprijs is 199 euro.
• Sonos One: de krachtige smart speaker met ingebouwde stembediening. Door het compacte ontwerp kun je hem overal in huis kwijt. Sonos One werkt met stembediening, zodat je je speakers handsfree kunt bedienen op wifi. Wel zo makkelijk als je de Top 2000 luistert en tegelijk werkt aan het ultieme kerstdiner in de keuken.
Bespaar 50 euro. (Black Friday/Cyber Monday-prijs: 179 euro, adviesprijs: 229 euro)
• Beam: de slimme, compacte soundbar voor je tv en meer. Met Beam speel je alles af wat je maar wil, zoals je favoriete feestdagenplaylist, kerstfilm of oudejaarsconference. Bedien hem met je stem, afstandsbediening, de Sonos-app en meer.
Bespaar 80 euro: Black Friday/Cyber Monday-prijs: 369 euro, adviesprijs: 449 euro
• Sub: de draadloze subwoofer zorgt voor een diepe bass. Geef je home cinema een extra dimensie en combineer je sub met een Beam, Playbar of Playbase plus een set Sonos Ones. Zo geniet je thuis tijdens de kerstvakantie (maar ook daarna!) van een surround sound waar je buren jaloers van worden. Bespaar 100 euro: Black Friday/Cyber Monday-prijs: 699 euro, adviesprijs: 799 euro

Kom gelijk in een feeststemming door de samengestelde playlist – Sonos Holiday Jamz - van klassiekers en nieuwe favorieten aan te zetten! Deze is hier te beluisteren op Spotify.