De nieuwe Magic 2 LAN triple van Devolo voegt drie heel snelle Gigabit LAN-poorten toe aan elk willekeurig stopcontact. Hiermee bereik je snelheden tot 2.400 Mbps, zodat je gemakkelijk entertainment streamt, online games speelt en heel snel software downloadt. We geven een exemplaar weg: doe dus mee aan onze weggeefactie.

Thuis worden er steeds hogere eisen gesteld aan de internetverbinding. Zo willen veel mensen online hun favoriete films en series streamen in 4K-kwaliteit, gamen met minimale laadtijden en lekker snel downloaden. Voor veel multimedia-applicaties ben je dan voor hoge snelheden nog wel afhankelijk van kabelverbindingen. Ook kun je (vaak) een NAS (network attached storage-systeem) niet via wifi op het thuisnetwerk aansluiten: zo bieden Synology NAS'sen met DSM 6.2 of hogere versies geen ondersteuning meer voor wifi-dongles. En steeds vaker heb je een extra switch nodig voor de vele soorten smart-tv’s, gameconsoles en NAS-servers. De nieuwe Powerline-adapter Devolo Magic 2 LAN triple biedt hier uitkomst.

Devolo Magic 2 LAN triple
Deze adapter stuurt het internetsignaal via het elektriciteitsnet van het huis en haalt overdrachtssnelheden tot 2.400 Mbps zonder te worden gehinderd door plafonds of muren. Met drie gigabit-poorten voorziet de devolo Magic 2 LAN triple verschillende multimedia-apparaten tegelijk van een snelle internetverbinding. Een aparte switch is dus niet nodig. En om ervoor te zorgen dat er in de entertainmenthoek geen enkel stroompunt verloren gaat, beschikt de Magic 2 LAN triple over een geïntegreerd stopcontact met kinderbeveiliging.

G.hn-technologie: groot bereik en toekomstbestendig
Dankzij de Powerline-technologie maakt het niet uit waar de router staat: volgens Devolo overbrugt de Magic 2 LAN triple afstanden tot 500 meter. Gebruikers kunnen ook in de toekomst profiteren van dit performanceniveau, omdat de nieuwe Powerline-adapter – net als de rest van de Magic-producten – gebruikmaakt van de nieuwste generatie technologie: G.hn. Deze technologie staat voor de toekomst van thuisnetwerken via het elektriciteitsnet.

Devolo Magic: plug and play
Ruim zeventien jaar werkt Devolo aan effectieve oplossingen voor slimme thuisnetwerken via powerline-communicatie, wifi en plug and play: zodra een Magic-adapter verbinding maakt met de router, kan een andere adapter in een willekeurig stopcontact worden geplaatst. Handig is dat met behulp van auto-pairing de Magic-adapters elkaar automatisch vinden en een versleutelde verbinding creëren. Bovendien zijn de Devolo Cockpit-software en webinterface te gebruiken om zelf de Magic LAN-adapter te configureren.

Prijzen, verkrijgbaarheid en garantie
Gebruikers die hun bestaande Magic-netwerk willen uitbreiden, kunnen kiezen voor de devolo Magic 2 LAN triple-uitbreiding, verkrijgbaar voor € 79,90. De devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit is verkrijgbaar voor de set-up van een nieuw Magic-netwerk: het pakket bevat één devolo Magic 2 LAN triple en één devolo Magic 2 LAN-adapter voor een adviesprijs van € 139,90. Devolo hanteert een fabrieksgarantie van drie jaar op alle producten.

 

Tekening met huis