Met de DiskStation DS120j presenteert Synology voor instappers een compacte NAS als centrale opslag waarmee je foto's en video's met alle apparaten thuis, zoals smartphones en computers, kunt delen.

Zeg je NAS, dan zeggen veel mensen Synology. Het Taiwanese bedrijf is een begrip en brengt veel verschillende NAS'sen uit. De DiskStation DS120j is volgens Synology een ideale eerste NAS voor iedereen, dankzij de voordelige en eenvoudig te gebruiken 1-bay NAS voor de opslag, deling en bescherming van je persoonlijk gegevens. DS120j biedt veel toepassingen waarmee je als beginner de functionaliteit van een Synology NAS kunt verkennen.

DiskStation DS120j
De Synology DS120j is een netwerkverbonden opslagapparaat met één sleuf waar je dus één harde schijf in kunt plaatsen. Deze harddisk moet je dus nog wel kopen en plaatsen, maar dat gaat vrij gemakkelijk. Zoals gezegd is de DiskStation DS120j voor consumenten ontworpen om back-ups te maken van persoonlijke gegevens (foto's en video's). Dankzij DiskStation Manager (DSM), een intuïtief besturingssysteem, is DS120j eenvoudig te gebruiken en ideaal voor gebruikers zonder NAS-ervaring. Qua prestaties biedt DS120j met de dual-coreprocessor uitstekende sequentiële leessnelheden van meer dan 112 MB/s en schrijfsnelheden van meer dan 106 MB/s in een Windows-omgeving. De DS120j verbruikt slechts 9,81 watts tijdens toegang en 4,68 watts tijdens de HDD-sluimerstand en is daarmee een ideale energie-efficiënte 24/7-persoonlijke opslagserver. Met de Synology DS120j kun je onderling bestanden uitwisselen tussen Windows-, macOS- en Linux-platformen, terwijl Cloud Sync je Dropbox-, Google Drive-, Microsoft OneDrive-, Baidu- en Boxopslagruimtes altijd gesynchroniseerd houdt met je eigen DiskStation thuis.

Prijs, beschikbaarheid en garantie
De adviesprijs is € 104,06, hij is binnenkort beschikbaar en wordt geleverd met de 2 jaar beperkte garantie van Synology.

zijkantbeter