Op 31 oktober start om 10.00 uur de verkoop van de Honor 9X. De nieuwe smartphone wordt, zolang de voorraad strekt, exclusief voor € 199,- aangeboden op hihonor.com.

Morgen begint om 10 uur de flash sale van de nieuwe Honor 9X met een prijs van € 199,-. Als we naar de specificaties kijken, dan is de adviesprijs van € 299,- al mooi, de prijs van € 229,- bij belsimpel.nl heel mooi en een prijs van € 199,- geweldig. Na deze eerste ‘Flash Sale’ biedt Honor het allernieuwste toestel wekelijks op donderdag voor korte tijd aan op de website, op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Honor 9X
Hoewel binnenkort de review van de Honor 9X op deze site verschijnt, kunnen we nu al zeggen dat dankzij een preview de Honor 9X voor € 199,- echt een koopje is. De Honor 9X focust zich vooral op gebruikers die graag mooie foto's willen maken en 'leent' daarbij features die je normaal alleen bij high-end smartphones aantreft. Aan de achterzijde heeft de smartphone een 48MP hoofdcamera en een 8MP super wide angle-camera met een gezichtsveld van 120°. De camera’s zijn uitgerust met vervormingscorrectie en AIS super night mode-technologie. Dankzij de 16MP pop-up selfiecamera heeft de smartphone geen notch (inkeping) in het 6,59inch True FullView-display en een screen-to-body ratio van 91%.
De 16MP pop-up selfiecamera kan 100.000 keer in- en uitschuiven en gaat met gemak 5 jaar mee. Een valdetectie-mechanisme zorgt ervoor dat de camera intrekt als het toestel valt. Tot slot heeft de HONOR 9X een 4.000mAh-batterij, waardoor het toestel 108 uur muziek kan afspelen, 22 uur video’s kan streamen, 28 uur kan bellen of 10 uur kan gamen zonder opgeladen te hoeven worden.

Om de officiële introductie van hihonor.com te vieren, ontvangt de eerste klant die de HONOR 9X morgen koopt, een speciale bezorging van het HONOR-team, aangevuld met een zeer speciale VIP-behandeling.