Sonos introduceert Trade Up, een programma om je oudere producten te upgraden naar nieuwe(re) versies met 30% korting als je bijv. de Connect of de de eerste generatie Play:5 hebt.

Het is meer dan tien jaar geleden dat Sonos de eerste generatie speakers en onderdelen op de markt bracht. Sindsdien zijn er, naast volledig nieuwe speakers zoals de Sonos One, Beam en Move, krachtige upgrades uitgebracht, waaronder de Sonos Amp, Sonos Port en de tweede generatie Play:5. Deze producten zijn voorzien van technologie die nieuwe functies mogelijk maakt, zoals AirPlay2, stembediening, automatische Trueplay. Meer innovaties zullen volgen de komende jaren.

30% korting
Met Trade Up introduceert Sonos een nieuw programma dat de mogelijkheid biedt je oudere producten te upgraden. Bij de lancering komen de eigenaars van de Connect, Connect:Amp, ZP80, ZP90, ZP100, ZP120 en de eerste generatie Play:5 in aanmerking voor 30 procent korting op elk nieuw Sonos-product dat een eerder oud product vervangt.
Zack Kramer, VP, Retail bij Sonos: “Onze focus heeft altijd gelegen op het creëren van een systeem met producten die keus bieden en geweldig klinken. Met de introductie van nieuwere generaties van Sonos-speakers en -componenten bouwen we aan de toekomst en bieden we een upgrade in hardware en software voor nog betere prestaties en meer mogelijkheden. We bieden klanten daarmee de kans om te upgraden naar een betere Sonos-ervaring.”

Inschrijven en meer info
Klanten met in aanmerking komende producten schrijven zich eenvoudig in voor de Trade Up-korting en vinden zo de beste manier om hun product te recyclen. Meer informatie lees je hier.

Screenshot 2019 10 30 Upgradeprogramma Sonos